Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 207 (7208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Activitate parlamentară

Deputatul Angelica Fădor îi întreabă public pe miniştrii Suciu şi Teodorovici despre reabilitarea sistemului de încălzire centralizată din Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Reabilitarea sistemului de alimentare centralizată cu căldură a municipiului Vatra Dornei este tema unei întrebări publice adresate de deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor ministrului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Daniel Suciu, şi ministrului Finanţelor Publice, Eugen Orlando Teodorovici, ambii având şi funcţia de viceprim-ministru.

Deputatul Angelica Fădor vrea să afle de la cei doi miniştri care este stadiul în care se află realizarea obiectivului de investiţii ”Reabilitarea sistemului de alimentare centralizată cu căldură a municipiului Vatra Dornei”, finanţat prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.

Angelica Fădor a arătat că pentru implementarea proiectului demarat în cadrul programului ”Termoficare 2006-2020 căldură şi confort”, a fost depusă cererea de finanţare pe anul 2019.

Valoarea proiectului este de 27,19 milioane lei, municipalitatea având deja facturi de plată în valoare de 7 milioane de lei, contribuţia proprie fiind achitată, a afirmat deputatul PNL.

„Fără contract de finanţare lucrările vor fi blocate, constructorul informând că nu mai poate susţine aceste cheltuieli. Contractul de achiziţie publică de lucrări nr. 31372/01.11.2018 (proiectare şi execuţie) privind realizarea acestui obiectiv de investiţii, în valoare de 26.894.000 de lei, are durata de execuţie 12 luni şi trebuie finalizat până în toamna acestui an. În acest context, vă rog să îmi comunicaţi în ce stadiu de avizare se află Regulamentul privind implementarea Programului Termoficare şi când preconizaţi că va fi aprobată cererea de finanţare depusă, astfel încât proiectul început să poată fi dus la bun sfârşit, pentru a putea furniza energie termică populaţiei şi instituţiilor de interes public în iarna 2019-2020”, este solicitarea deputatului Angelica Fădor, care a mai precizat că doreşte „răspuns scris la această întrebare”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Angelica Fădor îi întreabă public pe miniştrii Suciu şi Teodorovici despre reabilitarea sistemului de încălzire centralizată din Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 1385 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Deputatul Angelica Fădor îi întreabă public pe miniştrii Suciu şi Teodorovici despre reabilitarea sistemului de încălzire centralizată din Vatra Dornei1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vinete cu legume, preparat de post ( imam bayaldî) Este o mâncare de post extrem de gustoasă, ușor de făcut și care valorifică perfect legumele proaspete de sezon. Este de origine turcească preparatul, dar la noi se pregătește curent în Dobrogea, inclusiv în bucătăriile... Citeşte