Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 207 (7208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Poiana Stampei

Un autotren încărcat cu piese auto s-a făcut scrum miercuri dimineață

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pompierii Militari ai Punctului de Lucru Poiana Stampei și cei ai Detașamentului Vatra Dornei, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Poiana Stampei, au intervenit miercuri dimineață cu 3 autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și un buldoexcavator, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autotren, pe DN 17, în comuna Poiana Stampei.

Alarma a fost dată în jurul orei 05.15, în momentul în care au fost observate flăcări la cabina  autotrenului. Alți participanți la trafic au încercat să dea o mână de ajutor până la sosirea echipajelor de pompieri, însă flăcările au cuprins rapid cabina autotrenului și remorca acestuia, încărcată cu piese auto. La sosirea pompierilor, flăcările mari cuprinseseră capul tractor și remorca, existând pericol de propagare la pădurea aflată în imediata apropiere. Focul a făcut pagube importante la autotren, distrugând în mare parte încărcătura acestuia. La lichidarea incendiului, cercetările pompierilor au stabilit că incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unor scântei mecanice provenite în urma unei defecțiuni la motorul autovehiculului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un autotren încărcat cu piese auto s-a făcut scrum miercuri dimineață.
 Vizualizări articol: 1319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un autotren încărcat cu piese auto s-a făcut scrum miercuri dimineață0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vinete cu legume, preparat de post ( imam bayaldî) Este o mâncare de post extrem de gustoasă, ușor de făcut și care valorifică perfect legumele proaspete de sezon. Este de origine turcească preparatul, dar la noi se pregătește curent în Dobrogea, inclusiv în bucătăriile... Citeşte