Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 207 (7208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Aşa ori aşa, sau poate aşa

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Titlul perfect idiot pe care l-am găsit pentru astăzi ar vrea să spună că în meciul de diseară este posibil absolut orice rezultat: victoria noastră, a Spaniei, ori chiar un egal. Prima variantă, cea mai optimistă şi cea mai dorită, este şi cel mai greu de realizat, întrucât pentru a obţine victoria, fie şi la un scor minim, este nevoie să înscrii (trecem peste chestia aia pur braziliană cu "un gol mai mult decât adversarul", fiindcă nu e cazul: noi dacă înscriem o dată e deja sărbătoare!), lucru greu de presupus, din mai multe motive. Primul ar fi acela că omul nostru de gol nu ştiu cine ar putea fi: de Andone englezii n-au ştiut cum să scape mai repede, Keseru nu cred că are capacitatea de a înscrie spaniolilor, iar Puşcaş pare şi el deja orientat ferm către statutul de rezervă în curs de eternizare, poziţie din care până şi un mare talent ca el cam uită cum e chestia cu golul. Asta ca să nu mai vorbim şi de faptul că fundaşii spanioli în general ştiu ce au de făcut, că doar nu joacă cu un Sergio Ramos plus 3 clone de-ale lui! Separat de asta, spaniolii ştiu şi pot să dea gol. Misiunea asta a lor părea niţel îngreunată de gonirea lui Săpunaru, venită la timp. Numai că degeaba îl dai afară pe pericolul nr 1 dacă îi anunţi titulari pe doi încă mai proşti: Chiricheş (joacă undeva?, că n-am fost atent!) şi Dr. Grigore, venit dintr-un fotbal care nu există. Să mă ierte cei mai sensibili, dar pe băieţii ăştia doi îi poate întoarce, învârti, depăşi, dribla şi pune jos din fentă orice persoană cu severe deficienţe locomotorii. Ne rămâne, aşadar, ca mai mereu în ultimii douăzeci şi ceva de ani, eterna speranţa că bunul Dumnezeu îşi va întoarce faţa către noi, simultan întunecându-le spaniolilor drumul spre aţe, situaţie în care parcă am putea spera la un egal. Adică un 0 - 0, fiindcă egal cu goluri, de unde!? Şi ar mai fi o problemă: de ce, adică, să băgăm în poartă o rezervă tot eternă (că la Lyon aşa a şi semnat contractul: ca rezervă de portar!) în loc de un titular fără contracandidat dintr-un campionat extrem de greu? Vă întreb care e mai sigur: ăla care rupe banca cu bucile privind la altul cum apără, sau unul care etapă de etapă stă faţă în faţă cu Ronaldo, Higuain şi alţii asemenea, adesea fără să primească gol? 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aşa ori aşa, sau poate aşa.
 Vizualizări articol: 1988 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Aşa ori aşa, sau poate aşa5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vinete cu legume, preparat de post ( imam bayaldî) Este o mâncare de post extrem de gustoasă, ușor de făcut și care valorifică perfect legumele proaspete de sezon. Este de origine turcească preparatul, dar la noi se pregătește curent în Dobrogea, inclusiv în bucătăriile... Citeşte