Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 207 (7208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

La tribuna Parlamentului

Deputatul PSD Maricela Cobuz: „Sunt mândră că fac parte din cea mai mare organizaţie politică de femei din ţară”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Maricela Cobuz a susţinut, ieri, în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, o declaraţie politică pe tema şcolii politice de vară a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD), care s-a desfăşurat în perioada 29 august - 1 septembrie a.c., la Mamaia.

În faţa colegilor parlamentari, deputatul Cobuz a enumerat liderii PSD care au fost prezenţi la Şcoala de vară şi a arătat că „evenimentul a adus împreună femei din politica social-democrată din România, punând accent pe cinci principii importante: stabilitate, omenie, empatie, fermitate şi onestitate”.

Maricela Cobuz a declarat că OFSD este cea mai puternică organizaţie de femei din România şi că reprezintă „un factor de coeziune, de echilibru şi stabilitate pentru PSD”. „OFSD face parte din partidul care a desemnat pentru prima dată un prim-ministru femeie şi care a propus o femeie pentru alegerile prezidenţiale din acest an. În cadrul evenimentului, Organizaţia Femeilor Social-Democrate a reiterat susţinerea preşedintelui PSD, doamna prim-ministru Viorica Dăncilă, pentru continuarea guvernării şi pentru funcţia de Preşedinte al României la alegerile prezidenţiale de anul acesta”, a afirmat parlamentarul sucevean.

Ea a spus că România are nevoie, în aceste momente, de stabilitate, echilibru şi „de un preşedinte care să fie alături de fiecare român”, iar Viorica Dăncilă „a dat dovadă de acest lucru în timpul guvernării”.

Deputatul Maricela Cobuz şi-a informat colegii că la evenimentul amintit s-au discutat politici publice pentru bunăstarea cetăţenilor, situaţia demografică din România, percepţiile cetăţenilor cu privire la principalele teme de pe agenda publică, precum şi contextul politic naţional şi cel european.

„Sunt mândră că fac parte din cea mai mare organizaţie politică de femei din ţară. Noi, femeile social-democrate, am sprijinit întotdeauna femeile din România, am dezvoltat politici sociale care au schimbat lucrurile în bine. Împreună facem posibile cele mai dificile schimbări şi cele mai ambiţioase realizări. Urez succes maxim viitorului preşedinte Viorica Dăncilă – prima femeie preşedinte din istoria României!”, şi-a încheiat discursul în plen deputatul PSD de Suceava Maricela Cobuz.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PSD Maricela Cobuz: „Sunt mândră că fac parte din cea mai mare organizaţie politică de femei din ţară”.
 Vizualizări articol: 1600 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 7 voturi
Deputatul PSD Maricela Cobuz: „Sunt mândră că fac parte din cea mai mare organizaţie politică de femei din ţară”1.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vinete cu legume, preparat de post ( imam bayaldî) Este o mâncare de post extrem de gustoasă, ușor de făcut și care valorifică perfect legumele proaspete de sezon. Este de origine turcească preparatul, dar la noi se pregătește curent în Dobrogea, inclusiv în bucătăriile... Citeşte