Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 207 (7208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Licitaţie

Două firme puternice concurează pentru a amenaja zona de agrement de pe malul Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Realizarea unei zone de agrement pe o suprafaţă de 155.000 de mp pe malul râului Suceava, în zona centrelor comerciale Bazar şi Iulius Mall, este disputată la licitaţie de două mari firme de construcţii sucevene.

„La licitaţia pentru revitalizare spaţiu public urban din Suceava – zona de agrement de pe malul râului Suceava s-au înscris şapte firme, dar în final au rămas două oferte – cea a Conbucovina SA şi alta de la asocierea General Construct – Art Peisaj. Mă bucură faptul că la un obiectiv important sunt oferte de la două firme puternice din Suceava, care au renume că fac lucrări de calitate, încât vom avea şansa să facem această zonă de agrement pe malul râului Suceava. Spun asta, în contextul în care sunt multe alte licitaţii la care nu se prezintă nimeni”, a declarat primarul Sucevei, Ion Lungu, amintind de criza forţei de muncă, care afectează numeroase domenii.

Licitaţia a fost organizată cu clauză suspensivă, având în vedere faptul că nu a fost semnat contractul de finanţare.

Termenul limită de finalizare a procedurilor de atribuire este la final de decembrie 2019.

Valoarea totală a proiectului este de 16.264.015 lei, adică aproximativ 3,5 milioane de euro.

Noua zonă de agrement urmează să fie amenajată pe malul dinspre Centru al râului Suceava, de o parte şi de alta a podului.

Zona din partea stângă (cum se vine dinspre Centru) va fi cu caracter sportiv, cu spaţii amenajate pentru practicarea de activităţi sportive precum fitness, aerobic, dar şi fotbal sau baschet, conform unor propuneri formulate de consilieri, în plenul şedinţei de Consiliu Local. Proiectul prevede un teren pentru gimnastică, cu covor elastic, două locuri de joacă pentru copii, două terenuri de sport – tenis şi volei, precum şi unul de badminton.

Zona din dreapta va fi dedicată activităţilor de relaxare şi odihnă în aer liber, dar şi pentru participarea la activităţi culturale, în capăt fiind propusă o platformă pentru evenimente. Zona de agrement va fi dotată cu sistem automat de irigaţii, iluminat public, bănci, coşuri de gunoi şi WI-FI gratuit.

Pentru ambele zone sunt prevăzute zone de acces, în principal pietonale, un acces carosabil, de urgenţă, pe partea dreaptă a podului, precum şi numeroase alei principale şi secundare, inclusiv una de tip faleză, precum şi o pistă de biciclete, cu o lungime de un kilometru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două firme puternice concurează pentru a amenaja zona de agrement de pe malul Sucevei.
 Vizualizări articol: 2998 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 8 voturi
Două firme puternice concurează pentru a amenaja zona de agrement de pe malul Sucevei3.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vinete cu legume, preparat de post ( imam bayaldî) Este o mâncare de post extrem de gustoasă, ușor de făcut și care valorifică perfect legumele proaspete de sezon. Este de origine turcească preparatul, dar la noi se pregătește curent în Dobrogea, inclusiv în bucătăriile... Citeşte