Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 207 (7208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de acasă...

5 – 11 septembrie

Vineri, 6 septembrie

Teatrul Municipal „Matei Vişniec” începe o nouă stagiune cu ”Tigrul din oraşul nostru”

„Tigrul din oraşul nostru”, de Gianina Cărbunariu, este prima producţie a Teatrului Municipal „Matei Vişniec” din Suceava.

“Povestea pe care o imaginează Gianina Cărbunariu este simplă, dar are ceva din complexitatea miturilor moderne. Un animal, o <tigresă>, evadează dintr-o grădină zoologică, iar periplul ei ca fiinţă liberă ne este povestit de tot felul de martori oculari, inclusiv de câteva păsări şi de câteva animale. Pornind de la această aventură sinonimă cu descoperirea libertăţii, Gianina Cărbunariu realizează, cu har ludic şi cu elemente de fabulă filozofică, un fel de radiografie socială a unei întregi comunităţi”, Matei Vişniec.
Durata spectacol: 1h 05 min. Preţul unui bilet este: 30 de lei - preţ întreg / 10 lei - studenţi şi pensionari şi 7 lei - elevi învăţământ preuniversitar.
Relaţii şi rezervări, la telefon: 0759 048 677; bilete@teatrulmateivisniec.ro.

 

Lansare de carte Constantin Horbovanu

Constantin Horbovanu lansează cartea de umor ”Aşa-i Românul! La mulţi ani, România!!!”, vineri, 6 septembrie, de la ora 14.00, la Biblioteca Bucovinei ”I.G. Sbiera”, Sala ”Elena Greculesi”. Evenimentul se circumscrie evenimentului Sărbătorile memoriei – Ziua Roman Istrati. Cartea de va distribui gratuit de către Consiliul Judeţean Suceava.

 

Sâmbătă, 7 septembrie

Festivalul Internaţional de Folclor „Friedrich Schwartz”

Sâmbătă, 7 septembrie, de la ora 16:00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceavava avea loc prima parte a Festivalului Internaţional de Folclor „Friedrich Schwartz”, ediţia a VI-a.

Anul acesta, pe lângă concurenţi - tinere talente, vor concerta Ansamblul artistic ucrainean „Cervona Kalena” din Negostina, Ansamblul artistic maghiar „Veteranii” din Harghita, Ansamblul artistic „Lăstăraşii” din Făleşti (Republica Moldova), Fanfara ”Hasnaş” din Drochia (Republica Moldova), Ansamblul artistic italian „Siamo di nuovo insieme” Iaşi, Grupul vocal-instrumental „Rapsodia Bucovinei”, îndrăgitul interpret Anton Achiţei.

 

Foresta Suceava - Oţelul Galaţi (Liga a III-a, etapa 3)

Foresta înfruntă pe teren propriu, de la ora 17.00, formaţia Oţelul Galaţi, în cadrul etapei a 3-a din Liga a III-a. Galben-verzii vor căuta o nouă victorie după ce au reuşit două rezultate de 3-0 şi un egal în deplasarea de la Târgu Secuiesc.

 

Duminică, 8 septembrie

Festivalul Internaţional de Folclor „Friedrich Schwartz”

Duminică, 8 septembrie, începând cu ora 16:00, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava vor avea loc, în aer liber, concertele programate în a doua parte a Festivalului Internaţional de Folclor „Friedrich Schwartz”, ediţia a VI-a.

 

Luni, 9 septembrie

Simfonii de toamnă, a VIII-a ediţie

Clubul Rotary Suceava-Bucovina va organiza luni, 9 septembrie, începând cu ora 19:00, a VIII-a ediţie a evenimentului cultural Simfonii de toamnă.Concertul extraordinar va avea loc pe Esplanada Casei de Cultură a Sucevei, începând cu ora 18.00.

Anul acesta, sucevenii vor petrece în compania renumiţilor artişti de la Filarmonica Naţională ”S. Lunchevici” din Chişinău - dirijor Mihail Agafiţa, Capela Corala Doina - dirijor Ilona Stepan, Corpul de Dans - soliştii Tatiana Costiuc (soprană), Igor Turcan (tenor), Marin Gheraş (nai), Eugen Negruţă (acordeon), artişti care vor interpreta arii celebre de muzică clasică.



Miercuri, 11 septembrie

„Ansamblul artistic <Ciprian Porumbescu> - 65 de ani de activitate la superlativ”

În perioada 11-13 septembrie, pe Esplanada Palatului Administrativ Suceava va avea loc prima parte a spectacolelor aniversare „Ansamblul artistic <Ciprian Porumbescu> - 65 de ani de activitate la superlativ”.

Momentul va fi marcat printr-o serie de spectacole extraordinare susţinute de legende ale muzicii populare din Suceava, dar şi de invitaţi de marcă din ţară. Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina” şi Televiziunea Română.

Miercuri, de la ora 19:00, pe scenă vor urca soliştii ”Generaţiei de Aur”: Sofia Vicoveanca, Laura Lavric, Ştefania Rareş, Daniela Condurache, Nicoleta Vasilovici, Cristina Gheorghiu, Pamfil Roată, Cătălin Maximiuc, Rodica Manciu, Alexandru Havriliuc, Leonard Zamă. Moştenitorii generaţiei 2000: Sorin Filip şi Elena Simionesei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de acasă....
 Vizualizări articol: 1319 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Unde fugim de acasă...5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vinete cu legume, preparat de post ( imam bayaldî) Este o mâncare de post extrem de gustoasă, ușor de făcut și care valorifică perfect legumele proaspete de sezon. Este de origine turcească preparatul, dar la noi se pregătește curent în Dobrogea, inclusiv în bucătăriile... Citeşte