Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 sep 2019 - Anul XXIV, nr. 207 (7208)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Incendiu

Un buldoexcavator a fost cuprins de flăcări, în curtea primăriei din Brodina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un buldoexcavator a fost cuprins de flăcări, în curtea primăriei din Brodina, incendiul afectând și un stâlp de electricitate aflat în apropiere.

Izbucnirea flăcărilor la utilajul marca Komatsu a fost sesizată prin intermediul unui apel la 112, puțin după ora 19.00, fiind alertați pompierii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, care au intervenit cu o autospecială pentru localizarea și lichidarea incendiului, ajutați de un echipaj de intervenție din cadrul Primăriei Brodina. La sosirea echipajului flăcările cuprinseseră cabina vehiculului și un stâlp de curent electric din lemn, aflat lângă utilaj, existând pericol de propagare la locuințele învecinate și la autoturismele parcate în apropiere. Focul a distrus elementele combustibile din cabină și baza stâlpului din lemn, fiind degradată și lampa pentru iluminat public montată pe acesta. În urma lichidării incendiului, pompierii au stabilit că, cel mai probabil, focul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la instalația electrică a buldoexcavatorului. Utilajul aparține unei firme cu sediul în municipiul Suceava, pagubele înregistrate fiind de circa 2.000 de lei. Polițiștii fac cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un buldoexcavator a fost cuprins de flăcări, în curtea primăriei din Brodina.
 Vizualizări articol: 1759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un buldoexcavator a fost cuprins de flăcări, în curtea primăriei din Brodina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vinete cu legume, preparat de post ( imam bayaldî) Este o mâncare de post extrem de gustoasă, ușor de făcut și care valorifică perfect legumele proaspete de sezon. Este de origine turcească preparatul, dar la noi se pregătește curent în Dobrogea, inclusiv în bucătăriile... Citeşte