Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 183 (7184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 8-14 august

Expo Mineralia, la Iulius Mall Suceava

De miercuri până duminică, în perioada 7-11 august, parterul Iulius Mall Suceava a devenit locul preferat de toate doamnele şi domnişoarele care iubesc bijuteriile. Şi asta pentru că se desfăşoară o nouă ediţie a târgului internaţional de pietre preţioase şi semipreţioase Expo Mineralia. Pentru cei care visează la nisipul de pe plajă sau la valurile apei, târgul le propune o selecţie de bijuterii şi decoraţiuni de inspiraţie marină.

În secţiunea „Comorile din adâncuri”, vizitatorii pot admira şi cumpăra recife coraligene, melci, scoici, crustacee şi multe altele. Pe lângă acestea, clientele pot alege din peste 150.000 de articole realizate din roci, flori de mină, geode, cristale, lemn, pietre preţioase şi semipreţioase, care provin din peste 50 de ţări ale lumii.

 

Genţi casual sau sport, poşete, trollere, genţi de voiaj

În perioada 7-11 august, la parterul Iulius Mall Suceava se desfăşoară şi Bag Expo. Pasionatele de modă pot descoperi colecţia de accesorii dedicate verii, care are în prim-plan genţile de plajă şi rucsacurile de drumeţii. Totodată, târgul propune o varietate de genţi adaptate noilor tendinţe, ce impresionează prin detalii, design şi paleta de culori. Bag Expo prezintă de la plicuri elegante şi clutch-uri, până la genţi casual sau sport, poşete, trollere şi genţi de voiaj. Şi domnii vor găsi articole dedicate lor, precum serviete, rucsacuri, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele şi alte propuneri.

 

Târg de artă şi antichităţi, la Shopping City Suceava

Sucevenii pasionaţi de obiecte de artă şi antichităţi din perioade şi culturi diferite sunt invitaţi pe 10 şi 11 august la Shopping City Suceava, la Târgul de artă şi antichităţi. La fiecare ediţie participă colecţionari din numeroase zone ale ţării: Suceava, Rădăuţi, Vatra Dornei, Piatra Neamţ, Târgu Neamţ, Iaşi, Galaţi, Râmnicu Vâlcea sau Bacău.

Printre exponatele colecţionarilor vizitatorii vor găsi: tablouri, cărţi, ilustrate vechi, diverse obiecte din bronz, lemn, porţelan, sticlă, bijuterii, bibelouri, filatelie, ceasuri, gablonţuri, mobilă veche sau instrumente muzicale. Multe dintre obiecte sunt legate de îndeletnicirile de odinioară ale locuitorilor, sunt frumoase, interesante, unele chiar amuzante pentru vizitatori, trezind nostalgia anilor trecuţi ai copilăriei (lămpile cu gaz, fiare de călcat, chiuliţe).

Târgul de artă şi antichităţi este mai presus de toate un eveniment cultural care aduce laolaltă oameni pasionaţi de cultură, istorie şi conservarea valorilor, dar şi obiecte cu poveşti de viaţă încântătoare, vechi de zeci de ani, care odată cu trecerea timpului capătă o valoare spirituală nestemată.

Expozanţii spun că obiectele expuse nu se pot descrie, trebuie văzute şi admirate!

 

Bucovina MotorFest, 9-11 august, Cetatea de Scaun a Sucevei

Bucovina MotorFest are loc în perioada 9-11 august, la Cetatea de Scaun a Sucevei. Vineri: Compact, Bucovina, Help. Sâmbătă: Timpuri Noi, Trooper, Onenightstand.

 

Sâmbătă, 10 august

Ateliere de creaţie pentru copii, la Shopping City Suceava

Shopping City Suceava, în colaborare cu Smart School, organizează ateliere de creaţie pentru copii. Cei mici sunt invitaţi să îşi pună imaginaţia în practică şi să confecţioneze obiecte inedite, utilizând diverse tehnici moderne şi atractive.

La atelierul de pe data de 10 august cei mici au oportunitatea de a-şi pune în practică resursele creative la atelierul Şorţul de Bucătărie (crearea propriului sorţ de bucătărie din diverse materiale textile, paiete etc.).

Atelierele au loc în fiecare sâmbătă, între orele 13.00-15.00, în incinta centrului comercial, în zona magazinului Pepco, şi se adresează copiilor cu vârsta între 5 şi 11 ani. Structurate tematic, atelierele reuşesc de fiecare dată să menţină interesul celor mici, ajutându-i totodată să-şi dezvolte atenţia, creativitatea şi abilităţile practice.

Intrare liberă! La fiecare atelier pot participa maximum 25 de copii, iar înscrierile se fac săptămânal, la 0745 403 220.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1021 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei