Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 183 (7184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


A venit la meci, nu la meciuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O ştire venită ieri pe la prânz spunea că domnul Antonio Conceicao, fostul (de câteva ori!) antrenor al CFR-ului Cluj şi încă al altor echipe româneşti, nu va ajunge şi la FCSB, loc de muncă pe care tocmai se dusese să-l discute, eventual să-l şi negocieze, cu singurul om de acolo în măsură să o facă. Iar omul despre care vorbim, aţi ghicit despre cine-i vorba!, a ieşit şi el cu o declaraţie absolut reprezentativă pentru stilul domniei sale, conform căreia "El a venit să ne cunoaştem. A plecat la Cluj, că el s-a întors în România pentru meciul CFR - Celtic. Mai sunt şi alţi antrenori pe listă!". Ce-aţi înţeles? Eu am dedus că domnul Conceicao a găsit un avion nu direct de Cluj, ci unul cu aterizare la Otopeni. Şi dacă tot avea escală câteva ore, s-o fi dus omul până-n Pipera, după cum declară ăla, ca să-l cunoască pe individ. Iar dacă tot s-au cunoscut, veni vorba şi de antrenat. Numai că partea asta chiar lipseşte din declaraţie. Apare în schimb direct concluzia, aia cum că mai sunt antrenori pe listă. Ei, abia aici pare să apară adevărata problemă, fiindcă cei de până acum, de pe aceeaşi listă, s-au cărat cu viteza de extremă când s-a pus problema angajării acolo. E drept că există şi alţii care îşi oferă din proprie iniţiativă serviciile, însă, vorba clasicului încă în viaţă, ghinion! Adică nu îi doreşte omul cu banii. Şi cu transferurile. Şi cu fotbaliştii. Şi cu... Revenind la Conceicao, cred că omul acţionează ca în celebrul banc cu ursul, ăla în care îl întreabă a treia oară pe iepuraş dacă nu cumva e masochist! Aici, "iepuraş" e Conceicao, care după două destituiri de la CFR când îi era lumea mai dragă şi performanţă mai aproape, numai el ştie ce dracu' mai caută în ţara asta prost făcută. În care dacă eşti bun te dă afară un papagal, apoi te vrea alt papagal care te-ar plăti numai ca să faci pe papagalul tu în locul lui! N-ar fi de mirare ca în final Conceicao să pună totuşi botu'. Totuşi, dovadă de demnitate ar fi să meargă să vadă meciul, iar apoi să nu vrea să mai vadă şi alte meciuri, desigur de pe banca FCSB-ului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A venit la meci, nu la meciuri.
 Vizualizări articol: 1586 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
A venit la meci, nu la meciuri5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei