Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 183 (7184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Brand internaţional

Tom Tailor deschide primul magazin din nordul ţării la Iulius Mall Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nou brand internaţional se alătură portofoliului Iulius Mall, completând destinaţiile de shopping disponibile pentru suceveni. Tom Tailor, renumitul retailer de fashion german, va deschide, pe 15 august 2019, primul său magazin din regiunea de nord a ţării, la etajul Iulius Mall Suceava.

În ziua inaugurării, clienţii vor fi surprinşi cu discounturi de 20% la toate articolele din noua colecţie. 

Colecţiile Tom Tailor au în prim-plan stilul casual, pe care îl prezintă în creaţii ce urmăresc tendinţele actuale în modă, dar care oferă confortul unor ţinute lejere. Brandul de fashion se adresează femeilor şi bărbaţilor de toate vârstele, care îşi doresc un look sport sau smart elegant, produse de calitate şi o imagine în trend. Propunerile Tom Tailor sunt realizate pentru a oferi un plus de personalitate şi încredere celor care îşi definesc stilul prin culoare, tipare clasice şi detalii care fac diferenţa.

Piesele vestimentare care poartă semnătura brandului german păstrează liniile simple şi sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate. Colecţiile sale pun accent pe individualitate şi originalitate şi conferă o amprentă naturală. Prin varietatea şi versatilitatea opţiunilor, articolele Tom Tailor sunt uşor de integrat în ţinute la modă, indiferent dacă sunt purtate la birou, în parc sau la o petrecere cu prietenii.

Ca retailer internaţional de modă, Tom Tailor Group se concentrează pe hainele casual, compania poziţionându-se în segmentul preţurilor de nivel mediu. Marca Tom Tailor este prezentă pe toate segmentele de retail, atât cu magazine proprii, cât şi alături de alţi parteneri. Reţeaua include 451 de filiale Tom Tailor, precum şi 183 de întreprinderi de franciză, 2.474 de magazine shop in shop şi aproximativ 7.447 de magazine multi-brand. Astfel, marca este disponibilă în peste 31 de ţări.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tom Tailor deschide primul magazin din nordul ţării la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 2285 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Tom Tailor deschide primul magazin din nordul ţării la Iulius Mall Suceava5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei