Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 183 (7184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pe esplanada Casei Culturii

USR şi PLUS Suceava încep mâine strângerea de semnături pentru candidatura lui Dan Barna la Preşedinţia României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Filialele din Suceava ale USR şi PLUS încep, de vineri, strângerea de semnături pentru candidatura preşedintelui USR, Dan Barna, la Preşedinţia României. Responsabilul de comunicare al filialei judeţene Suceava a PLUS, Cristina Pavel, a informat, ieri, printr-un comunicat de presă, că această campanie pentru susţinerea lui Dan Barna la alegerile prezidenţiale începe oficial vineri, 9 august a.c., pe esplanada Casei de Cultură din Suceava. Mâine, echipele de susţinători ale celor două partide vor desfăşura acţiunea de strângere de semnături în intervalul orar 18.00-20.00.

Conform comunicatului, în câteva zile va fi semnat actul prin care ia naştere formal „Alianţa USR PLUS”. „Având în vedere că înregistrarea unei alianţe politice necesită o procedură judiciară îndelungată, această alianţă va fi dublată de o alianţă electorală privind participarea la alegerile prezidenţiale”, afirmă Cristina Pavel. Ea mai spune că victoria în alegerile prezidenţiale a candidatului USR-PLUS „va fi cea mai bună garanţie” că în 2020 România va avea „un premier din partea alianţei - Dacian Cioloş - şi o guvernare cu oameni cinstiţi şi competenţi”.  

Cele două formaţiuni politice îşi propun nu doar câştigarea alegerilor prezidenţiale, care vor avea loc în acest an, ci şi pe cele parlamentare, de anul viitor, precum şi un număr cât mai mare de mandate de primari, consilieri locali şi judeţeni. 

„Suntem convinşi că formarea Alianţei USR PLUS va putea reseta scena politică din România şi va da posibilitatea punerii în aplicare a ideilor USR PLUS atât la nivel local, cât şi la nivel naţional. Avem nevoie alături de noi de cât mai mulţi oameni care vor să se implice în schimbarea României”, se mai arată în comunicat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USR şi PLUS Suceava încep mâine strângerea de semnături pentru candidatura lui Dan Barna la Preşedinţia României.
 Vizualizări articol: 1212 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
USR şi PLUS Suceava încep mâine strângerea de semnături pentru candidatura lui Dan Barna la Preşedinţia României5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei