Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 183 (7184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Glassgsm, service-ul care promite timp rapid de execuție

Glassgsm, service din Suceava, surprinde publicul și cu un timp de execuție scurt, în unele cazuri de maximum 30 de minute. În funcție de tipul de defecțiune, reparația dispozitivului mobil poate fi rezolvată în timp util.

 

Servicii profesionale ce au primit din partea publicului recenzii de 5 stele

Glassgsm și-a câștigat reputația prin profesionalismul cu care se dedică publicului său. Ca drept dovadă, serviciile de marcă Glassgsm au primit recenzii de 5 stele. Demonstrativ vorbind, este oferită garanție la orice tip de reparație realizată, fiind astfel asumată calitatea serviciilor. În termen de 6 luni utilizatorul este asigurat de funcționalitatea telefonului post reparație. Conform termenilor și condițiilor de acordare a acestei garanții, dacă se impune o altă intervenție, costurile aferente nu sunt suportate de client.

Timpul rapid de execuție este un avantaj major. În zilele noastre rapiditatea de a rezolva eficient o situație precum cea de reparație a smartphone-ului este o necesitate. Glassgsm - service gsm Suceava a înțeles perfect această cerință a publicului, astfel că în cele mai multe dintre cazuri sunt rezolvate defecțiunile telefoanelor în decurs de 30 de minute. Pentru situațiile în care telefonul este trimis prin curier la sediul service-ului întregul proces durează până la 3 zile, până când clientul intră în posesia telefonului reparat.

 

Sunt folosite piese originale

Teama de a nu fi necesară reparaţie repetată, din lipsă de calitate a pieselor folosite, este una nejustificată în cazul în care Glassgsm este alegerea. Service-ul în cauză folosește piese originale, asigurând publicul de calitatea serviciilor oferite.

Pot fi reparate smartphone-uri Samsung, iPhone sau Huawei. Printre cele mai populare cereri privind tipurile de reparații se numără înlocuirea de baterie sau de display, cauzate mai ales din cauza șocurilor. Fenomenul a luat amploare în contextul în care dispozitivele mobile au devenit parte din viața personală și profesională, sursă de divertisment, instrument eficient în orice tip de activitate. Display-ul neprotejat este cel mai expus defecțiunilor. Acesta se poate schimba astfel încât nimic să nu trădeze înlocuirea.

 

Glassgsm – experiență complexă care mulțumește pe toată lumea

Prețurile practicate sunt cele corecte și cu transparență maximă piesele necesare unei reparații pot fi achiziționate de la aceeași sursă. Sub deviza „Dă viață telefonului tău” Glassgsm se adresează unui public vast, deținătorilor de smartphone care au nevoie de reparații rapide, dar mai ales eficiente.

Solicitarea serviciilor începe mai întâi de toate cu asistența oferită. Consilierea este maniera prin care clientul înțelege ce se întâmplă cu smartphone-ul său, ce este necesar a se realiza și de ce. Glassgsm își arată disponibilitatea de a se adresa fiecărui client în parte, răspunzând la fel de prompt și atunci când sunt solicitate informații pe conturile din cadrul rețelelor sociale. Diagnoza este un serviciu gratuit, relevant pentru client și în măsură să estimeze și costurile de reparație ulterioară.

Din pasiune pentru funcționalitatea telefoanelor inteligente, echipa Glassgsm a devenit un aliat al publicului, asigurând acestuia servicii profesionale de reparație. Service-ul este autorizat și reprezintă o alegere optimă pentru cei care doresc să își mențină telefonul în perfectă stare chiar dacă acesta trece prin etape de reparație.

Detalii, prețuri și informații de contact, adresa sediului fizic din Suceava se regăsesc în cadrul paginii oficiale, glassgsm.ro. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Glassgsm, service-ul care promite timp rapid de execuție.
 Vizualizări articol: 1397 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Glassgsm, service-ul care promite timp rapid de execuție2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei