Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 183 (7184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Periculos

Un şofer băut a acroşat cu maşina un biciclist, aflat şi el sub influenţa alcoolului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consumul de alcool în cazul celor care conduc vehicule pe drumurile publice face zilnic victime pe şoselele din judeţ, fiind una dintre principalele cauze de producere a accidentelor.

Un astfel de accident s-a petrecut marţi seara, în jurul orei 19.00, pe un drum judeţean din comuna Mălini. În timp ce conducea un autoturism marca BMW pe DJ 209A, în localitatea Mălini, din direcţia Suha către Mălini, un tânăr de 23 de ani, din localitate, a pierdut la un moment dat controlul direcţiei, a intrat pe acostamentul din dreapta şi a accidentat un bărbat de 75 de ani, care se deplasa pe o bicicletă din direcţia Suha către Mălini. În urma impactului, biciclistul a fost rănit şi a fost transportat cu o ambulanţă la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-a stabilit diagnosticul excoriaţii hemifaces stâng şi antebraţ stâng, necesitând pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale.

În urma cercetărilor întreprinse de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto, care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat pe acostamentul din dreapta, unde a lovit biciclistul. În urma testărilor făcute asupra celor doi bărbaţi implicaţi în accident, cel de la volan avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i s-au prelevat mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei la spital, în timp ce biciclistul de 75 de ani avea o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, deschis pentru comiterea infracţiunilor de ”vătămare corporală din culpă” şi ”conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer băut a acroşat cu maşina un biciclist, aflat şi el sub influenţa alcoolului.
 Vizualizări articol: 1112 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un şofer băut a acroşat cu maşina un biciclist, aflat şi el sub influenţa alcoolului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei