Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 183 (7184)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Vatra Dornei

Poliţişti puşi în alertă de un bărbat care ameninţa că se aruncă de pe acoperişul unui hotel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Momente de panică la Vatra Dornei, după ce un bărbat s-a urcat pe acoperişul unui hotel şi a ameninţat că se aruncă în gol. Doi agenţi din cadrul echipajului de poliţie care a ajuns la faţa locului au reuşit, într-un moment de neatenţie a celui care ameninţa cu suicidul, să-l imobilizeze şi să-l convingă să renunţe la intenţia sa.

Poliţiştii din municipiul Vatra Dornei au fost anunţaţi telefonic marţi seara, în jurul orei 21.00, despre faptul că o persoană s-a urcat pe acoperişul Hotelului Silva şi intenţionează să se arunce în gol. La faţa loculuis-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică, ocazie cu care poliţiştii au constatat că pe acoperiş se afla un bărbat care arunca de sus cu bucăţi de lemn şi se deplasa dintr-o parte în alta a acoperişului, ameninţând că va sări în gol. În urma investigaţiilor făcute de poliţişti, aceştia au stabilit că este vorba despre un bărbat care ocupă funcţia de fochist la hotel, martorii spunând că atunci când se află sub influenţa alcoolului ameninţă că-şi pune capăt zilelor.

La un moment dat bărbatul a trecut într-o altă zonă a acoperişului, nemaiputând fi văzut de jos. În aceste condiţii, doi agenţi de poliţie au luat hotărârea de a urca pe terasa hotelului, în încercarea de a-l determina pe bărbat să renunţe la intenţia sa. Poliţiştii au pătruns apoi printr-o cameră a hotelului în mansarda imobilului, reuşind din acest punct să-l vadă pe bărbatul agitat de pe acoperiş. Într-un moment în care bărbatul s-a întins pe spate, cei doi au ieşit în vitezăpe acoperiş şi l-au imobilizat, prinzându-l de mâini şi picioare.

În urma discuţiilor care au urmat cu acesta, bărbatul s-a mai liniştit şi ulterior a acceptat să coboare de pe acoperiş. El le-a povestit oamenilor legii că s-a urcat pe acoperişul hotelului cu intenţia de a se arunca, însă s-a întins o perioadă pe spate pentru a mai prinde curaj. Identificat ca fiind un bărbat de 46 de ani, din municipiul Vatra Dornei, acesta nu le-a divulgat poliţiştilor motivul pentru care a recurs la acest gest, ci doar faptul că duce o existenţă fără rost. El a fost transportat la spitalul din Vatra Dornei, ulterior fiind direcţionat către Spitalul de Psihiatrie Câmpulung Moldovenesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţişti puşi în alertă de un bărbat care ameninţa că se aruncă de pe acoperişul unui hotel.
 Vizualizări articol: 1414 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poliţişti puşi în alertă de un bărbat care ameninţa că se aruncă de pe acoperişul unui hotel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei