Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 152 (6862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Declarație

Deputatul Dumitru Mihalescul: „Într-un an și jumătate, majoritatea parlamentară PSD-ALDE nu a votat proiecte legislative pentru români și România”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul afirmă într-o declarație de presă că este revoltat de faptul că Parlamentul României a fost convocat în sesiune extraordinară doar pentru a se adopta legi în interesul unor persoane, deși românii așteaptă de mai bine de un an și jumătate legi care să rezolve problemele de bază ale societății românești, mai precis educația, sănătatea, infrastructura, agricultura. Dumitru Mihalescul a precizat: „Domnul Dragnea a semnat cu mâna sa convocarea Parlamentului în sesiune extraordinară pentru a modifica unele articole din Codul penal și din Codul de procedură penală, care îl enervează la culme și de care depind condamnările sale penale. Oare faptul că oamenii mor cu zile în spitale nu reprezintă un motiv suficient de puternic pentru a convoca Parlamentul în sesiune extraordinară și a adopta legi în favoarea pacienților? Faptul că peste 2.000 de școli nu vor avea autorizații de funcționare nici în această toamnă, că elevii nu vor avea manuale noi sau că unu din cinci copii nu merge la școală nu este o situație excepțională care să justifice o sesiune extraordinară? Fisurile care se adâncesc în economie și în bugetul de stat, lipsa totală a investițiilor sau prețurile și ratele bancare care cresc de la o zi la alta nu sunt motive pentru care Parlamentul să muncească și în vacanța parlamentară?”

 

Dumitru Mihalescul: "Cu PSD și ALDE la putere, majoritatea legilor sunt făcute în interesul lor"

Deputatul sucevean mai arată că de un an și jumătate de când PSD și ALDE dețin toată puterea în România, poți număra pe degetele de la o mână legile care aduc un strop de mai bine în viețile românilor. „Când m-am hotărât să candidez pentru un loc în Parlament, am crezut că rolul Parlamentului este acela de a face legi pentru cei mulți, nu pentru șefii de partide sau pentru grupuri restrânse. Din păcate, cu PSD și ALDE la putere, majoritatea legilor sunt făcute în interesul lor și al grupurilor de interese din jurul lor”, a încheiat Dumitru Mihalescul, deputatul PNL ales în circumscripția electorală nr.35 Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul Dumitru Mihalescul: „Într-un an și jumătate, majoritatea parlamentară PSD-ALDE nu a votat proiecte legislative pentru români și România”.
 Vizualizări articol: 1124 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Deputatul Dumitru Mihalescul: „Într-un an și jumătate, majoritatea parlamentară PSD-ALDE nu a votat proiecte legislative pentru români și România”5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei