Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 152 (6862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Emanuel Mitric, consilier local la Rădăuți, a murit într-un accident la Iași

Marţi, 10 Iulie 2018 (17:58:43)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, Emanuel Mitric, consilier local din partea PMP la Rădăuți și ales zilele trecute vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Tineret a PMP, a murit într-un accident rutier care a avut loc marți, la Sârca, lângă Târgu Frumos. Conform colegilor de la "Bună Ziua Iași", suceveanul conducea un Renault Megane care a intrat în coliziune extrem de violentă cu un autocar în care se aflau 15 persoane. Marți, în jurul orei 15.00, Mitric se deplasa pe sensul dinspre Iași spre Suceava și se pare că a pătruns cu mașina pe contrasens. Autoturismul a acroșat ușor un microbuz, după care a intrat violent în autocar. La fata locului au fost trimise echipaje de politie, criminaliști, descarcerare şi toate ambulantele din dispeceratul ISU Iași, fiind activat Codul roșu de intervenție. "Un accident rutier a avut loc in localitatea Sârca între un autocar în care se aflau 15 persoane și un autoturism. A fost activat planul roşu de intervenţie. Șoferul autoturismului prezintă leziuni incompatibile cu viața. Din cele 15 persoane din autocar, doar una necesită îngrijiri medicale. În accident este implicat și un microbuz cu 21 persoane, fără victime", au declarat reprezentanţii ISU Iaşi, colegilor de la BZI Iași. Așadar, din păcate, pentru tânărul rădăuțean nu s-a mai putut face nimic.Emanuel Mitric era consilier local de la 1 septembrie 2017. El l-a înlocuit pe fostul primar al municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean. Decizia a fost luată de PMP, partidul pe listele căruia au candidat cei doi. Emanuel Mitric a fost ales vicepreşedinte al Organizaţiei Naţionale de Tineret a PMP, chiar la finele săptămânii .Emanuel Mitric era și om de afaceri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Emanuel Mitric, consilier local la Rădăuți, a murit într-un accident la Iași.
 Vizualizări articol: 10943 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 3 voturi
Emanuel Mitric, consilier local la Rădăuți, a murit într-un accident la Iași3.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei