Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 152 (6862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Panaci

Autoturism furat din garaj de un muncitor sezonier care locuise în apropiere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Panaci s-a trezit fără autoturismul parcat în garaj, după ce acesta fusese sustras în timpul nopții de un necunoscut. În urma cercetărilor și a căutărilor efectuate de polițiști, autoturismul a fost găsit pe o stradă din municipiul Bistrița, fiind identificat și autorul furtului, pe numele căruia a fost întocmit un dosar penal.

Dispariția autoturismului marca Dacia Logan a fost semnalată polițiștilor duminică dimineața, în jurul orei 09.00, când proprietarul a sesizat că în noaptea precedentă, autori necunoscuți i-au sustras autoturismul marca Dacia Logan din garajul locuinței. Cercetările au arătat că proprietarul locuiește  în satul Drăgoiasa din comuna Panaci, iar în apropiere de locuința lui se află clădirea fostei brigăzi silvice din cadrul ocolului silvic, folosită doar la cazarea unor muncitori sezonieri la pepiniera cantonului. Autoturismul Dacia Logan se aflase într-o anexă de lângă acea clădire și dispăruse de acolo în timpul nopții. Cu o seară înainte mașina fusese parcată în garaj în jurul orei 22.00, având

portierele descuiate și cheile în interior, într-un compartiment de lângă schimbătorul de viteze, și nu a mai fost găsit dimineața următoare.

Din cercetările și investigațiile efectuate a reieșit că principalul suspect de comiterea furtului este  Andrei-Cătălin H., de 24 ani, din comuna Teaca, jud. Bistrița-Năsăud, care a lucrat în cursul lunii mai 2018 la pepiniera cantonului silvic unde persoana vătămată locuiește, fiind de altfel cazat în clădirea fostei brigăzi silvice, situată lângă garajul de unde a fost sustras autoturismul. El fusese văzut cu o seară înainte, în jurul orei 17.00, la un magazin din satul Drăgoiasa, de unde a cumpărat mâncare, după care s-a deplasat spre cantonul silvic. Luni dimineața, în jurul orei 00.30, polițiștii dorneni au identificat autoturismul sustras, parcat pe strada Cloșca de pe raza municipiului Bistrița,  fără a fi avariat. Cercetările și probele adunate de aceștia au arătat faptul că autorul furtului ar fi tânărul din județul Bistrița-Năsăud, pe numele căruia a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoturism furat din garaj de un muncitor sezonier care locuise în apropiere.
 Vizualizări articol: 1193 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autoturism furat din garaj de un muncitor sezonier care locuise în apropiere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei