Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 152 (6862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agresiune gravă

Bătrână de 71 de ani, lovită şi agresată sexual. Autorul a fost găsit de poliţişti dormind în casa victimei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O bătrână în vârstă de 71 de ani a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava cu mai multe leziuni prin agresiune după ce un individ în vârstă de 36 de ani a intrat peste ea în casă şi a agresat-o sexual. Agresorul a fost găsit de poliţiştii sesizaţi despre caz chiar în casa victimei, unde, din cauza stării de ebrietate, adormise.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 23.50, poliţiştii de la Secţia Dărmăneşti au fost sesizaţi despre faptul că un bărbat a pătruns în locuinţa unei femei în vârstă, singure, şi a agresat-o fizic.

La faţa locului a fost identificată o femeie în vârstă de 71 de ani, care era agitată şi avea mai multe leziuni. Agresorul era chiar în casă, pe un pat, unde dormea. El a fost identificat ulterior în persoana localnicului Constantin Hopulele, în vârstă de 36 de ani. Acesta a declarat iniţial că a greşit adresa din cauză că era foarte beat şi nu îşi aminteşte ce a făcut.

Din cercetări a rezultat că individul a spart un geam şi a pătruns, pe timp de noapte, în casa victimei, cu care a încercat să întreţină un act sexual. 

Bătrâna de 71 de ani a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean. Ea a fost diagnosticată cu un traumatism cranio-cerebral minor, contuzie abdominală, contuzie de bazin, contuzii la braţe, anemie severă. Femeia avea şi urme de agresiune sexuală.

A doua zi, în continuarea cercetărilor, bărbatul în vârstă de 36 de ani a fost audiat în prezenţa unui apărător din oficiu şi pus sub acuzare pentru săvârşirea infracţiunilor de „tentativă la infracţiunea de viol”, „violare de domiciliu” şi „distrugere”.

Individul a fost reţinut 24 de ore, după care a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Judecătoria Suceava, care au dispus arestarea sa preventivă pentru următoarele 30 de zile.

În baza mandatului, bărbatul a fost introdus în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bătrână de 71 de ani, lovită şi agresată sexual. Autorul a fost găsit de poliţişti dormind în casa victimei.
 Vizualizări articol: 3244 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bătrână de 71 de ani, lovită şi agresată sexual. Autorul a fost găsit de poliţişti dormind în casa victimei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei