Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 10 iul 2018 - Anul XXIII, nr. 152 (6862)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infracţiuni în lanţ

Băut şi fără permis, a provocat două accidente rutiere, după care a încercat să fugă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr vinovat de producerea unei tamponări a părăsit locul accidentului, după care a intrat cu maşina într-un gard al unei locuinţe. A încercat să fugă şi a doua oară, însă a realizat ce făcuse şi s-a predat poliţiştilor, care au constatat că acesta consumase alcool înainte de a se urca la volan şi nu avea permis de conducere emis pe numele său.

Printr-un apel la 112 primit de poliţişti duminică după-amiază, în jurul orei 17.35, un bărbat anunţa producerea unei tamponări în intersecţia dintre străzile Parcului şi Sucevei din oraşul Siret, şoferul vinovat fiind plecat de la faţa locului. Câteva minute mai târziu, prin intermediul unui alt apel era anunţat faptul că un autoturism a intrat în gardul unei locuinţe, iar conducătorul auto a fugit de la locul tamponării.

Verificările poliţiştilor au arătat că în jurul orei 17.30, un tânăr de 19 ani conducea un autoturism Volvo pe strada Parcului, iar când a ajuns în intersecţie şi a oprit autoturismul pentru a se asigura, a fost lovit de un Seat Ibiza, al cărui conducător auto şi-a continuat drumul pe strada Sucevei spre localitatea Negostina. După ce a circulat aproximativ 2 km pe strada Sucevei, conducătorul auto a pierdut controlul autoturismului marca Seat şi a intrat cu maşina în gardul unei locuinţe, după care a fugit pe jos pe un teren agricol.

În timp ce se efectuau verificări la faţa locului, conducătorul autoturismului Seat Ibiza, identificat apoi ca fiind Ovidiu M., de 27 de ani, din comuna Dorneşti, a revenit la autoturism, a recunoscut că el l-a condus şi le-a explicat poliţiştilor că s-a speriat după accident şi din acest motiv a plecat. El a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat că Ovidiu M. nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Poliţiştii au făcut verificări şi asupra înmatriculării autoturismului condus, stabilind că plăcuţele de înmatriculare ce erau montate pe autoturismul marca Seat Ibiza, au fost atribuite unui autoturism marca Audi A6.

Cazul a fost prezentat procurorului de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, care a luat decizia cercetării în continuare a tânărului de 27 de ani în stare de libertate, fără a se impune vreo măsură preventivă faţă de acesta. El este cercetat în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut şi fără permis, a provocat două accidente rutiere, după care a încercat să fugă.
 Vizualizări articol: 1286 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băut şi fără permis, a provocat două accidente rutiere, după care a încercat să fugă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei