Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 131 (6841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Rădăuţi

Tânără de 18 ani, la a doua tentativă de suicid din vârful aceleiaşi macarale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După ce în urmă cu aproximativ două luni şi jumătate, la 1 aprilie, o tânără de 18 ani, din Putna, a pus pe jar autorităţile, anunţând serviciul de urgenţă 112 că se aruncă de pe o macara din Rădăuţi, de la circa 40 de metri înălţime, scenariul s-a repetat cu acelaşi personaj şi, culmea, în acelaşi loc. Ieri dimineaţă, în jurul orei 07.30, printr-un apel la 112, Florentina Mădălina Cercel făcea cunoscut că e undeva la înălţime în municipiul Rădăuţi şi intenţionează să se arunce în gol.

Poliţiştii au realizat imediat că este vorba de aceeaşi tânără care îi mai pusese în alertă şi în luna aprilie şi s-au deplasat chiar în vecinătatea sediului Poliţiei Municipale, unde se află în construcţie un bloc turn. Acolo au observat-o pe tânăra din Putna, urcată pe structura metalică a macaralei turn, undeva la nivelul opt al blocului în construcţie. Dacă iniţial tânăra a refuzat să comunice cu lucrătorii de poliţie, după câteva zeci de minute a avut un schimb de sms-uri cu un jandarm de la Detaşamentul Rădăuţi şi, după sosirea echipei de negociatori de la IPJ Suceava, în urma discuţiilor purtate cu oamenii legii, Florentina Mădălina Cercel a acceptat să coboare singură de pe macara.

Chiar dacă nu a suferit leziuni, imediat ce a ajuns la sol, în jurul orei 10.15, a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuţi pentru evaluare şi acordarea sprijinului de specialitate.

 

În urmă cu câteva săptămâni, la Putna, a ameninţat că se aruncă de pe un releu de telefonie mobilă

Tânăra din Putna este cunoscută de poliţiştii suceveni pentru că în trecut a avut mai multe tentative de suicid, precum şi unele probleme de natură psihică. În luna august 2016, aceeaşi tânără s-a urcat, la Suceava, pe blocul turn de la ieşirea din cartierul Burdujeni spre Plopeni. Şi atunci, după mai bine de o oră şi jumătate de încercări ale salvatorilor de a ajunge la ea, tânăra, obosită şi înfrigurată, a fost convinsă să coboare de pe bloc de negociatorul venit special pentru a comunica cu ea. Tânăra a stârnit o tevatură asemănătoare, după ce s-a urcat şi pe blocul turn situat vizavi de sediul Direcţiei Silvice Suceava, de unde ameninţa că se aruncă, ultima dintre aceste tentative fiind înregistrată în urmă cu câteva săptămâni, la Putna, unde a urcat pe un releu de telefonie mobilă.

Pentru că este a doua oară când tânăra urcă pe macaraua de pe şantierul rădăuţean, rămâne un semn de întrebare vizavi de modul cum sunt respectate condiţiile de securitate şi pază acolo, precum şi modul în care o persoană neautorizată poate avea acces la macara. Mai trebuie precizat că la fiecare tentativă de suicid, Florentina Mădălina Cercel a invocat certuri cu părinţii sau probleme de ordin sentimental. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânără de 18 ani, la a doua tentativă de suicid din vârful aceleiaşi macarale.
 Vizualizări articol: 2360 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânără de 18 ani, la a doua tentativă de suicid din vârful aceleiaşi macarale0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei