Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 131 (6841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   9 imagini |   ø fişiere video

„Porţi deschise”

Cele mai noi creaţii Versace, Dolce & Gabbana şi Ray-Ban, la Novaoptic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Clinica Novaoptic, cunoscută sucevenilor de aproape 20 de ani,  care excelează în domeniul oftalmologiei de performanţă, a organizat, în perioada 12 – 13 iunie, a doua ediţie a evenimentului "Porţi deschise la Novaoptic”. După cum ne-a spus Daniela Coţovanu, director de marketing Novaoptic, acţiunea „Porţi deschise”„le propune invitaţilor noştri o călătorie în lumea modei, oferindu-le oportunitatea de a viziona şi întreaga colecţie de ochelari de soare şi ochelari de vedere lansată pentru vara 2018 de către marile case de modă Versace şi Dolce & Gabbana”.

 

„Ochelarii de soare sunt un aliat deosebit pentru sănătatea ochilor”

Într-o atmosferă caldă, prietenoasă, zeci de persoane au beneficiat în cadrul acţiunii „Porţi deschise” de consiliere în alegerea unei perechi de ochelari. În special doamnele au probat mai multe perechi de ochelari, accesorii potrivite cu personalitatea fiecăreia, care să le dea un aer plin de rafinament, de unicitate, care să le scoată în evidenţă. Invitaţii au putut admira colecţiile de ochelari de soare şi ochelari de vedere lansate pentru vara 2018 de marile case de modă Versace şi Dolce & Gabbana.

„Mai mult decât un accesoriu la modă, ochelarii de soare sunt un aliat deosebit pentru sănătatea ochilor. S-a demonstrat clinic faptul că expunerea pe termen lung la radiaţia UV induce leziuni ale pleoapelor, corneei, cristalinului şi retinei. Cu cât este mai mare expunerea ochiului la radiaţia UV, cu atât creşte riscul apariţiei tulburărilor oculare, din cauza efectelor cumulative ale leziunilor induse de UV. Printre acestea se numără apariţia cataractei, a degenerescenţei retinei, a cancerului de piele cu localizare la nivelul pleoapelor sau în regiunea perioculară şi a altor afecţiuni oculare cronice precum pterigionul şi pinguecula”, a explicat dr. Cristina David, managerul clinicii Novaoptic.

 

Noua colecţie de ochelari Dolce & Gabbana

Novaoptic este distribuitor autorizat Luxottica, oferind clienţilor săi pasionaţi de modă o combinaţie de lux şi calitate excelentă cu mărcile de ochelari: Ray-Ban, Dolce&Gabbana, Versace, Vogue şi Emporio Armani. Ochelarii Luxottica nu sunt un accesoriu de modă obişnuit, sunt rezultatul unei idei extraordinare, al excelenţei tehnologice şi al măiestriei. Noua colecţie de ochelari Dolce & Gabbana îmbină moda şi designul, ochelarii sunt supradimensionaţi, cu forme: rotundă, ochi de pisică („cat - eye”), fluture. Colecţia 2018 este un omagiu adus originilor siciliene care au stat întotdeauna la baza brandului Dolce & Gabbana. Regăsim motivele trandafirului sicilian, imprimeurile în dungi, imprimeul leopard, ţintele metalice inspirate de geanta Lucia, un must-have al noii colecţii.

 

Noul stil retro impus de Versace

Motivul Medusa este un element definitoriu al Colecţiei Versace 2018. Noul stil retro impus de Versace se caracterizează prin forme uşor subdimensionate, ramele au culori transparente şi luminoase, tonuri de roz şi gri, detalii preţioase accentuate de cristale Swarovski şi elemente baroc. Stilul catwalk este celebrat prin imprimeuri iconice, cu o patină vintage, evocând opulenţa şi originalitatea brandului Versace.

 

Colecţia Ray-Ban 2018

Colecţia Ray-Ban 2018 are în prim-plan modelele emblematice Marshal, Wayfarer Blaze, Aviator Evolve şi Hexagonal, reinterpretate conform funcţionalităţii şi designului contemporan. Ramele au profiluri subţiri şi uşoare, lentile oglindă, în culori vibrante. Spiritul colecţiei este imediat, nestăpânit şi autentic, surprinzând puterea transformatoare a exprimării de sine. Novaoptic rămâne în continuare un promotor al celor mai noi tendinţe din lumea fascinantă a ochelarilor ca vehicule de imagine.

 

Soluţii moderne de corectare a vederii

La Clinica Novaoptic, pacienţii beneficiază de experienţa celor mai buni medici, atât pentru consultaţii, cât şi pentru investigaţii performante destinate unui diagnostic precis şi la timp (angiografie retiniană computerizată, tomografia retinei şi nervului optic, topografie corneană, ecografie oculo-orbitară). Operaţiile de cataractă sau glaucom, injecţiile speciale, tratamentele Laser sunt unice în Suceava şi au redat vederea unui număr foarte mare de pacienţi cu afecţiuni oculare. "Ca activitate conexă actului medical, optica medicală ne aduce satisfacţia de a oferi clienţilor noştri soluţii moderne de corectare a vederii, împreună cu cele mai actuale tendinţe în domeniul ramelor de ochelari”, este de părere Livia Dobrescu, director vânzări în cadrul firmei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai noi creaţii Versace, Dolce & Gabbana şi Ray-Ban, la Novaoptic.
 Vizualizări articol: 1381 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cele mai noi creaţii Versace, Dolce & Gabbana şi Ray-Ban, la Novaoptic0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei