Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 121 (6831)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   13 imagini |   ø fişiere video

Noutate

”Royal Laundry”- servicii de spălătorie și curățătorie chimică la cel mai înalt nivel de calitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O nouă spălătorie apărută în zona centrală a orașului sub sigla ”Royal Laundry”, oferă servicii de curățătorie uscată și umedă, spălătorie și servicii de călcat, la un nou nivel de calitate. Noua firmă își propune să ofere în premieră servicii de ridicare și livrare de la domiciliul clientului în mod gratuit, la numărul de telefon 0747 396494.

Ideea deschiderii unei spălătorii și curățătorii de calitate a apărut după ce reprezentanții firmei, care administrează un atelier de croitorie, au observat o cerere a clienților pentru servicii de spălătorie și curățătorie în zona centrală a orașului. Așa s-au gândit la deschiderea unei locații cu un astfel de profil, apărînd astfel ideea închirierii unei locații aparținând cooperației, în care existaseră servicii de curățătorie care acum trebuiau modernizate și extinse. Astfel, serviciile de spălătorie –curățătorie prezentate sub denumirea ”Royal Laundry”, sunt oferite acum  la foarte mică distanță de atelierul de croitorie ”Royal Couture”, situat pe strada Mihai Viteazu, peste drum de Hotel Arcașu. Spălătoria și curățătoria ”Royal Laundry” este situată în clădirea Cooperației din spatele Casei de Cultură, cu intrare prin curtea interioară, la adresa strada Nicolae Bălcescu, nr.1.

În noua locație amenajată a spălătoriei ”Royal Laundry” sunt oferite servicii mult extinse de spălătorie și curățătorie chimică pentru toată tipologia de materiale textile naturale, artificiale, blănuri sau piele. Trebuie să specificăm că la ”Royal Laundry” se pot curăța cele mai sensibile produse vestimentare, începând cu rochii de ocazie, costume din materiale deosebite, lâna sau alte fibre sensibile, beneficiind de o curățare uscată pe cea mai modernă mașină din zonă, achiziționată în anul 2011. Pentru îndepărtarea petelor și a murdăriei de pe toate tipurile de țesături, curățătoria ”Royal Laundry” folosește solventul percloretilenă, cu o mare eficiență de curățare uscată. În același timp , alternativ la curățătoria uscată, ”Royal Laundry” oferă o metodă de curățare umedă oferită de firma suedeză Electrolux, prin noua tehnologie denumită ”Lagoon”. Aceasta este considerată una dintre cele mai ecologice metode de curățare umedă, bazându-se pe detergenți și echipamente destinate unei astfel de curățări, în care apa este utilizată ca solvent natural. Prin acest sistem evoluat sunt curățate toate tipurile de articole de îmbrăcăminte, firma având în dotare mașinile speciale Electrolux, dozatorul de detergent, precum și uscătoarele speciale. 

Investițiile firmei nu se opresc aici, spălătoria fiind dotată cu mașini de spălat de mare capacitate, pentru pături, draperii, perdele sau pilote, iar în curând va fi dotată cu un calandru modern pentru călcarea lenjeriilor de pat și a altor pânzeturi de dimensiuni mari. Intenția administratorilor firmei este de a pune la dispoziția instituțiilor precum hoteluri, restaurante sau altor unități mari, servicii de spălătorie și curățătorie permanentă, pe bază de contract.

Una dintre cele mai interesante oferte ale noii spălătorii constă în ridicarea și livrarea comenzilor de spălătorie și curățătorie de la domiciliul clientului, apelând numărul de telefon 0747 396494, ridicarea și livrarea comenzilor făcându-se în mod gratuit cu mașina proprie a firmei. Clienții sunt așteptați cu articole textile, rochii, costume, cămăși, lenjerii de paturi, blănuri și articole din piele, pentru o curățare și spălare de calitate, la noua spălătorie și curățătorie ”Royal Laundry” din centrul Sucevei, pe strada Nicolae Bălcescu, nr.1, în spatele Casei de Cultură și pentru comenzi la telefon 0747 396494.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Royal Laundry”- servicii de spălătorie și curățătorie chimică la cel mai înalt nivel de calitate.
 Vizualizări articol: 4670 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 5 voturi
”Royal Laundry”- servicii de spălătorie și curățătorie chimică la cel mai înalt nivel de calitate4.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei