Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 121 (6831)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

De Ziua Copilului

„Copilărie în Siguranţă”, acţiuni preventive ale poliţiştilor, la Suceava şi Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Suceava au organizat, la finele săptămânii trecute, mai multe acţiuni de prevenire şi informare, sub sloganul ,,Copilărie în Siguranţă”.

Pe 1 iunie, în zona centrală a municipiul Suceava şi în parcul central, poliţiştii le-au vorbit copiilor despre siguranţa rutieră, siguranţa fizică şi patrimonială sau siguranţa în mediul on-line. Micuţii au primit la final premii, constând în sute de cărţi şi card-uri educative.

Tot pe 1 iunie, poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au fost prezenţi în municipiul Fălticeni, alături de colegii din cadrul Instituţiei Prefectului - Judeţul Suceava - Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Suceava.

Poliţiştii au mers la noul parc de aventură şi distracţii deschis în Complexul Nada Florilor şi au împărţit copiilor prezenţi cărţi cu conţinut educativ-preventiv şi jocuri puzzle.

Activităţile au continuat şi în centrul municipiului Fălticeni, unde copiilor le-au fost prezentate tainele muncii de poliţie, iar părinţii şi profesorii au primit recomandări şi informaţii din partea lucrătorilor Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Suceava, cu privire la documentele necesare în cazul scoaterii din ţară a minorilor de către ambii părinţi sau doar de către un părinte, precum şi în alte situaţii în care legea prevede eliberarea unor documente speciale. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Copilărie în Siguranţă”, acţiuni preventive ale poliţiştilor, la Suceava şi Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1184 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Copilărie în Siguranţă”, acţiuni preventive ale poliţiştilor, la Suceava şi Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei