Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 121 (6831)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Bogdan Gheorghiu: De la preluarea guvernării, PSD a ignorat complet problemele copiilor României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava consideră că încă de la preluarea guvernării în România, PSD a ignorat complet problemele copiilor. Bogdan Gheorghiu a prezentat, de Ziua Internaţională a Copilului, un scurt bilanţ al guvernării social-democrate, insistând în special pe problemele din domeniul sănătăţii care îi vizează direct pe cei mici. „Un bebeluş în vârstă de 3 luni din judeţul Iaşi este cea de-a 55-a victimă a celei mai grave epidemii de rujeolă din Europa, numărul total al cazurilor de îmbolnăvire confirmate până acum în România, de la debutul epidemiei fiind de 13.563, potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile. În acest context, ministrul PSD Sorina Pintea, a făcut o declaraţie contradictorie despre vaccinurile împotriva rujeolei şi hepatitei: <Stocurile sunt insuficiente. Nu aş putea să spun că lipsesc>. În ceea ce priveşte vaccinul împotriva hepatitei B, Marinela Debu, preşedintele Asociaţiei Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice, atrăgea atenţia, în urmă cu două săptămâni, că în farmaciile din România sunt discontinuităţi la aprovizionarea cu acesta”, a arătat Bogdan Gheorghiu.

Deputatul PNL de Suceava a amintit că în urmă cu exact un an, fostul premier PSD Mihai Tudose cerea ministrului sănătăţii, Florian Bodog, să ia măsuri pentru stoparea epidemiei şi pentru aprovizionarea sistemului sanitar cu medicamentele şi vaccinurile necesare. Gheorghiu a arătat că după un an de zile Ministerul Sănătăţii nu a făcut absolut nimic în acest domeniu, problemele acutizându-se şi rămânând nerezolvate.

„De la preluarea guvernării, PSD a ignorat complet problemele copiilor României, prioritatea absolută fiind preluarea justiţiei şi gestionarea ei ca pe vremea lui Adrian Năstase şi a Rodicăi Stănoiu, când numirea procurorilor şi rezolvarea dosarelor se stabilea la partid”, a subliniat Bogdan Gheorghiu. Deputatul PNL a arătat că riscul major al acţiunilor PSD este blocarea fondurilor europene ceea ce ar fi fatal pentru majoritatea primăriilor din ţară care derulează proiecte cu fonduri europene, el adăugând că „PSD este la un pas de scoaterea României din Uniunea Europeană”.

Nu în ultimul rând, Bogdan Gheorghiu consideră că principala preocupare pentru orice guvern responsabil trebuie să fie copiii României, având în vedere că „pentru ei trebuie construită România de mâine”. Bogdan Gheorghiu a atras atenţia şi asupra faptului că PSD blochează investiţiile, dezvoltarea infrastructurii, crearea de noi locuri de muncă, alungă populaţia active din ţară şi lasă copii fără părinţi, toate acestea „numai pentru a se agăţa de putere şi de banii publici”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu: De la preluarea guvernării, PSD a ignorat complet problemele copiilor României.
 Vizualizări articol: 1305 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Bogdan Gheorghiu: De la preluarea guvernării, PSD a ignorat complet problemele copiilor României1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei