Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 121 (6831)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Din nou după gratii

O nouă condamnare pentru comentatorul cu limbaj suburban

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de aproape 50 de ani,  care a postat sute de comentarii pe site-ul cotidianului nostru, sub diverse pseudonime, dar şi pe alte site-uri de ştiri din Suceava, multe dintre ele calomnioase, injurioase şi ameninţătoare, a ajuns din nou după gratii, în baza unei noi condamnări definitive la 11 luni şi 10 zile de închisoare.  

De această dată. individul a primit 6 luni de închisoare pentru infracţiunea de „abandon de familie”, săvârşită în stare de pluralitate intermediară, pedeapsă care a fost contopită cu cele pentru infracţiunile de „ultraj judiciar”, „hărţuire” şi „abandon de familie”.

Infracţiunea de abandon de familie este legată de neplata pensiei alimentare stabilite de instanţele de judecată pentru cei doi copii minori ai acestuia. Acum mai bine de patru ani, în 2013, individul în cauză primise 3 luni de închisoare cu suspendare pentru aceeaşi infracţiune, însă nu a făcut nimic pentru a scăpa de această problemă.

Cât despre infracţiunile de „ultraj judiciar” şi „hărţuire”, aceste condamnări i se trag de la mai multe comentarii postate de acesta în care îl ataca dur, cu accente clare de ameninţare, pe judecătorul de la Rădăuţi care îi stabilise prima sentinţă în dosarul de abandon de familie.

„TU MI-AI luat ONOAREA, urmează ca IO* să-ţi IAU GÂTUL!”, este o parte a unuia dintre comentariile în care este pomenit numele judecătoarei care l-a condamnat pe amintitul personaj...

Săptămâna trecută, pe 31 mai, în baza sentinţei definitive, poliţiştii de la Secţia Rurală Bălcăuţi l-au identificat şi reţinut pe bărbat. În aceeaşi zi a fost constituită o escortă, care l-a dus pe acesta în Penitenciarul Botoşani, unde îşi va executa pedeapsa. 

Individul nu va avea însă de stat prea mult la închisoare. Asta pentru că din condamnarea definitivă la 11 luni şi 10 zile de închisoare acestuia i se vor deduce mai mult de 6 luni, pedeapsă executată pe parcursul anului 2017.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O nouă condamnare pentru comentatorul cu limbaj suburban.
 Vizualizări articol: 3953 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O nouă condamnare pentru comentatorul cu limbaj suburban5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 4 iun 2018, 21:13:28
,,vidanjorul de suceava,,una din perlele tale care si acum ma fac sa zambesc.Salutari din tara viteilor!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei