Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 121 (6831)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Distincţie

Primarul din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a primit „Medalia de Onoare” a ISU Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a primit „Medalia de Onoare” a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava. Acordarea medaliei a avut loc într-un cadru festiv, în şedinţa Consiliului Local Cornu Luncii. Gheorghe Fron a primit medalia din partea şefului ISU „Bucovina” Suceava, generalul de brigadă Ioan Burlui. Acesta a ţinut să precizeze că medalia i-a fost acordată primarului Gheorghe Fron pentru contribuţia adusă în apărarea vieţii, valorilor culturale, bunurilor şi mediului înconjurător. În acelaşi cadru festiv, Ioan Burlui i-a acordat „Medalia de Onoare” a ISU Suceava şi preotului pompier din Cornu Luncii, Puiu Gabriel Florea, care coordonează serviciu de voluntari pentru situaţii de urgenţă din această comună.

În cuvântul său, şeful ISU Suceava a ţinut să sublinieze faptul că în comuna Cornu Luncii funcţionează unul dintre cele mai performante servicii voluntare pentru situaţii de urgenţă, fiind un exemplu pentru localităţile din judeţ. „Am venit cu plăcere la dumneavoastră şi poate era normal să vin mai demult. Vreau să vă aduc aprecieri dumneavoastră şi aici vreau să mă refer la Consiliul Local, Primărie şi la toţi cei care v-aţi gândit la ceea ce este prioritar pentru cetăţenii comunei Cornu Luncii. Şi nu vă ascund faptul că eu, ca şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, am fost parcă mai sigur gândindu-mă că la Cornu Luncii, chiar funcţionează un serviciu voluntar pentru situaţii de urgenţă în adevăratul sens al cuvântului, nu numai pe hârtie, ci şi în faptă”, a spus Ioan Burlui. El a arătat că acest serviciu voluntar din Cornu Luncii funcţionează nu numai pentru locuitorii acestei comune, intervenind de mai multe ori, la situaţii de urgenţă produse la distanţe destul de mari. „Ceea ce aţi făcut dumneavoastră s-a făcut prin eforturi. Eforturi nu în primul rând materiale, ci ca atitudine, ca mod de a înţelege, de a realiza că într-adevăr asta este important pentru cetăţean. Aţi constituit un exemplu pentru localităţile sucevene”, a transmis ISU „Bucovina” Suceava. Ioan Burlui a precizat că apreciază modul în care primarul din Cornu Luncii a reuşit să-i aducă la aceeaşi masă pe toţi cei care au putut să facă un serviciu voluntar pentru situaţii de urgenţă funcţional şi performant. De asemenea, Ioan Burlui a ţinut să-i mulţumească şi preotului Puiu Gabriel Florea pentru implicarea pe care o are în coordonarea serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a primit „Medalia de Onoare” a ISU Suceava.
 Vizualizări articol: 1421 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a primit „Medalia de Onoare” a ISU Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei