Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 103 (6813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 10 – 16 mai

Hora Bucovinei, ediţia a X-a, la Frasin

În perioada 12-13 mai, la Frasin va avea loc Hora Bucovinei, ediţia a X-a. Invitaţi: Tudor Ungureanu şi Grupul „Ştefan Vodă” - Chişinău, Grupul Folcloric „Dor Bucovinean” - Cernăuţi, Dumitru Dobrican şi „Dănţăuşii” - Groşi, Maramureş. Participă: Ansamblul Artistic „Ciprian Porumbescu” Suceava, interpreţi ai cântecului popular, grupuri folclorice, fanfare. Nu vor lipsi: gastronomie bucovineană şi stânele gospodarilor, meşteri populari din judeţul Suceava.

 

Joi, 10 mai

„O noapte furtunoasă”, la Casa de Cultură Suceava

Joi, 10 mai, de ora 18.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor se va juca spectacolul de teatru „O noapte furtunoasă” de Ion Luca Caragiale, cu actorii Teatrului ”Mihai Eminescu” Botoşani. Biletele costă 30 de lei şi 15 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etajul 1, tel. 0230 523 718 şi de la difuzorii din şcoli.

 

Lansare de carte la Teatrul Municipal Suceava

Joi, 10 mai, de la ora 16.00, în spaţiul expoziţional al Teatrului Municipal Suceava, cunoscutul regizor Alexander Hausvater, o personalitate culturală complexă, pentru care Suceava nu e deloc străină, va lansa cartea ”Ce dacă”, totodată fiind vernisată şi expoziţia de ilustraţii semnată Dan Lăcătuş.

 

Trupa CALEnDAR, la USV

Joi, 10 mai, între orele 20.00 şi 22.00, trupa CALEnDAR invită sucevenii la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (Grădina Englezească sau Auditorium, în funcţie de vreme), la un concert special.

Marius Mandai şi Lucian Ştefanpregătesc „Seara cântecelor de munte”, iubitorilor de folk garantându-li-se o seară memorabilă.

Evenimentul este organizat în cadrul Festivalului„Zile şi nopţi studenţeşti” (ZNSt), proiect coordonat de Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava (ASUS), care se desfăşoară în perioada 7-27 mai.

 

Sâmbătă, 12 mai

„Proştii sub clar de lună”, la Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava

„Proştii sub clar de lună”, de Teodor Mazilu, în regia Ancăi Bradu, este noul spectacol produs de Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava, a cărui premieră va avea loc sâmbătă, 12 mai, de ora 19:00. Evenimentul deschide oficial Zilele Teatrului „Matei Vişniec”, ediţia 2018, care se vor desfăşura în perioada 12-20 mai. Pentru spectacolul de sâmbătă, biletele au fost puse deja în vânzare la casieria teatrului şi costă 25 de lei.

 

Zilele Teatrului „Matei Vişniec”

La ora 21.00, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, "Performance stradal – Origini" – Teatrul “Aureliu Manea” Turda.

 

Duminică, 13 mai

Zilele Teatrului „Matei Vişniec”

Pe 13 mai, la ora 13.00, la Iulius Mall Suceava – "Mimesis", spectacol non-verbal, regia Daniel Iordan – TMMVS; de la ora 16.00, pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava – "Mimesis", regia Daniel Iordan – TMMVS; de la ora 17.30, la Teatrul Municipal „Matei Vişniec" Suceava – "Ultima haltă în Paradis", de Valentin Nicolau, regia Andrei Mihalache – Teatrul “Aureliu Manea” Turda; la ora 19.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava – „Tu eşti Dumnezeul meu”, o comedie neobişnuită despre bărbaţi, femei şi câini, după A.R. Gurney, regia Ludmila Skripka – Teatrul “Mihai Eminescu” Botoşani.

 

Luni, 14 mai

Pe scena suceveană

Paul Surugiu – Fuego, Stela Enache şi Marina Florea vor concerta luni, 14 mai, la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, în spectacolul intitulat „Tu eşti primăvara mea”. Preţul unui bilet este 70 de lei şi 60 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

 

Zilele Teatrului „Matei Vişniec”, la Suceava

Pe 14 mai, de la orele 10.00, 10.45, 11.30, 12.15 şi 13.00 – Teatru mobil în autobuz: „În doi" de Matei Vişniec, Regia: Alex Nagy; De la ora 15.30, la Uzina de apă – „În doi” de Matei Vişniec, Regia: Alex Nagy; De la ora 17:00, la Uzina de apă, ”În doi”, de Matei Vişniec, Regia: Alex Nagy; de la 17.30, la Muzeul Bucovinei – "Oleanna", de David Mamet, regia Vlad Cristache - Teatrul “Jean Bart” Tulcea; de la 19.30, la Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava – „3 Surori", de A.P. Cehov, regia Catinca Drăgănescu – Un proiect Punctart şi TMMVS.

 

Zilele Teatrului „Matei Vişniec”, la Rădăuţi

Pe 14 mai, de la ora 19.00, la Casa de Cultură din Rădăuţi, este programat spectacolul „Dragă Elena Sergheevna”, după Ludmila Razumovskaia, regia Mădălin Hîncu – Teatrul “Bacovia” Bacău.


Marţi, 15 mai

Zilele Teatrului „Matei Vişniec”, la Suceava

Pe 15 mai, la orele 10.00, 10.45, 11.30, 12.15 şi 13.00, Teatru mobil în automobil: „În doi" de Matei Vişniec, Regia: Alex Nagy; de la 11.00 şi 13.00, la Teatrul Municipal „Matei Vişniec" Suceava – "Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”, de Matei Vişniec, regia Aurelian Bălăiţă – Teatrul “Luceafărul” Chişinău, Republica Moldova; de la ora 17.30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava – "Dragă Elena Sergheevna", după Ludmila Razumovskaia, regia Mădălin Hîncu – Teatrul “Bacovia”, Bacău; de la 19.30, la Teatrul Municipal „Matei Vişniec" Suceava – „Visul unei nopţi de vară”, de W. Shakespeare, regia Eugen Gyemant – Teatrul “Fani Tardini” Galaţi.

 

Zilele Teatrului „Matei Vişniec”, la Rădăuţi

Pe 15 mai, de la ora 19.00, la Casa de Cultură din Rădăuţi - „Caii la fereastră”, de Matei Vişniec, regia Ester Mitrofan – UNATC “I.L. Caragiale” Bucureşti

 

Mike Godoroja & Blue Spirit concertează la Suceava

Mike Godoroja & Blue Spirit concertează marţi, 15 mai, de la ora 20,00, în campusul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava (USV). Evenimentul este găzduit de Grădina Englezească sau Auditorium „Joseph Schmidt” (în caz de vreme nefavorabilă), intrarea fiind gratuită. Evenimentul este organizat în cadrul Festivalului„Zile şi nopţi studenţeşti” (ZNSt), proiect coordonat de Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava (ASUS).

 

Miercuri, 16 mai

Zilele Teatrului „Matei Vişniec”, la Suceava

Pe 16 mai, la orele 10.00, 10.45, 11.30, 12.15 şi 13.00, Teatru mobil în automobil: „În doi” de Matei Vişniec, Regia: Alex Nagy; de la ora 16.00, la Uzina de apă – „Caii la fereastră”, de Matei Vişniec, regia Ester Mitrofan – UNATC “I.L. Caragiale” Bucureşti; de la 17.45, la Uzina de apă – „Caii la fereastră", de Matei Vişniec, regia Ester Mitrofan – UNATC “I.L. Caragiale” Bucureşti; de la 18.30, la Teatrul Municipal „Matei Vişniec" Suceava – "În ochii tăi ferme­cători", de Gib Mihăescu, regia Alexandru Vasilachi – Teatrul Naţional “Mihai Eminescu” Chişinău, Republica Moldova.

 

Zilele Teatrului „Matei Vişniec”, la Rădăuţi

Pe 16 mai, de la ora 11.00, la Casa de Cultură din Rădăuţi – O întâlnire cu Matei Vişniec şi cărţile sale. Spectacol: „Omul de zăpadă care voia să întâlnească soarele”, de Matei Vişniec, regia Aurelian Bălăiţă – Teatrul “Luceafărul” Chişinău, Republica Moldova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Unde fugim de-acasă...5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei