Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 103 (6813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fără acte

Autoutilitară şi lemn confiscate, în urma unui transport ilegal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din Vama a rămas fără autoutilitară şi materialul lemnos pe care îl transporta, după ce a fost depistat de poliţişti efectuând transportul fără acte de provenienţă.

Incidentul s-a petrecut marţi seara, în jurul orei 22.00, pe drumul judeţean 176, în comuna Vatra Moldoviţei. În timp ce se aflau în control pe drumurile publice din zonă, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Vama, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava, au oprit o autoutilitară marca VW, condusă de Dumitru B., de 21 de ani, din comuna Vama.

În timpul efectuării controlului, tânărul de la volan a prezentat pentru control documentele sale şi ale autoutilitarei, declarând că transportă lemn pentru lucru, rotund de răşinoase, pentru care nu are documente de însoţire. Poliţiştii i-ausolicitat conducătorului auto să-i însoţească la Depozitul Dragoşa, din cadrul Ocolului Silvic Vama, unde materialul lemnos a fost inventariat, rezultând cantitatea de 2,73 metri cubi lemn rotund pentru cherestea, specia molid, şi 1,25 metri cubi lemn foc specia molid, în valoare totală de 1.042,84 de lei, suma totală depăşind de mai mult de 5 ori valoarea medie a unui metru cub pe picior de material lemnos. Întreaga cantitate de lemn a fost confiscată, fiind de asemenea confiscată şi autoutilitara cu care era transportat materialul lemnos, acestea fiind lăsate în custodia Depozitului Dragoşa. În acelaşi timp şoferul autoutilitarei a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 5.000 de lei.

În timpul săptămânii trecute, poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Suceava şi cei din cadrul subunităţilor teritoriale de poliţie, în cooperare cu specialiştii Gărzii Forestiere Suceava şi forţele de jandarmi, au organizat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite în domeniul exploatării, transportului, depozitării şi prelucrării masei lemnoase. În urma celor 39 de controale efectuate au fost aplicate 112 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 54.600 de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autoutilitară şi lemn confiscate, în urma unui transport ilegal.
 Vizualizări articol: 1959 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Autoutilitară şi lemn confiscate, în urma unui transport ilegal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei