Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 103 (6813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cercetat penal

Minor ajuns după gratii, după ce a fost prins în flagrant la furat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un minor de 16 ani, din Şcheia, a ajuns în spatele gratiilor pentru 24 de ore, după ce în urmă cu aproximativ două săptămâni a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce fura o drujbă dintr-o locuinţă din localitate. El este un client mai vechi al poliţiştilor în ceea ce priveşte comiterea unor furturi cu violenţă, comise în anii din urmă, pentru unele fiind şi condamnat la detenţie.

Ionuţ Bacrău a fost surprins de poliţişti în timp ce comitea un furt la data de 21 aprilie, din locuinţa unui bărbat din comuna Şcheia. Tânărul a intrat în curtea localnicului, de unde a sustras o drujbă şi a fost prins de poliţişti în flagrant, chiar în momentul în care se pregătea să părăsească locul comiterii faptei. În urma probelor administrate, a fost dispusă începerea urmăririi penale faţă de Ionuţ Bacrău pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În timpul zilei de marţi suspectul a fost audiat în prezenţa unui apărător desemnat din oficiu, a unui reprezentant al Protecţiei Copilului Suceava şi a mamei sale. Cu această ocazie el a recunoscut comiterea faptei, iar la terminarea audierii, pe numele său a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 ore, fiind depus în arestul IPJ Suceava.

Tânărul de 16 ani, cunoscut sub porecla de ”Coconuţ”, este un client mai vechi al poliţiştilor, după ce a comis mai multe furturi cu violenţă în anii trecuţi. El a fost condamnat în luna octombrie 2016 la un an de detenţie, ispăşindu-şi pedeapsa în cadrul Penitenciarului de Minori Tichileşti, fiind acuzat de tâlhărirea unor femei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Minor ajuns după gratii, după ce a fost prins în flagrant la furat.
 Vizualizări articol: 1838 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Minor ajuns după gratii, după ce a fost prins în flagrant la furat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei