Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 10 mai 2018 - Anul XXIII, nr. 103 (6813)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Lucrări

A început amenajarea unei parcări balastate şi extinderea trotuarelor spre parcul Tătăraşi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O parcare provizorie de 100 de locuri pentru zona de agrement Tătăraşi din municipiul Suceava va fi finalizată la sfârşitul acestei săptămâni, a anunţat, ieri, în conferinţă de presă, viceprimarul Lucian Harşovschi. El a spus că, deocamdată, parcarea va fi cu balast, dar va fi delimitată de borduri. Accesul maşinilor va fi dinspre strada Nicolae Titulescu.

Viceprimarul a mai afirmat că a dat şi ordinul de începere a lucrărilor pentru extinderea trotuarului străzii Izvoarele Cetăţii, dinspre fosta Uzină electrică, pe partea dreaptă, spre parcul Tătăraşi. Odată cu lărgirea trotuarului vor fi înălţate şi bordurile pentru a împiedica parcarea maşinilor pe trotuar. „Pentru cei cu jeepuri există poliţie şi bun-simţ”, a fost comentariul lui Harşovschi, legat de faptul că autovehiculele cu garda mai înaltă vor putea parca pe trotuar.

Totodată, el a subliniat că zona de agrement este deschisă publicului zilnic, însă în ziua de luni nu se pot folosi hidrobicicletele şi bărcile. „Oamenii pot să meargă cu copiii la locul de joacă, să stea pe bănci, să se plimbe. Accesul nu mai este permis de la ora 21.00 sau 22.00, în funcţie de program”, a declarat Lucian Harşovschi.

În ceea ce priveşte alte lucrări la străzi pe care administraţia locală le efectuează în această perioadă în municipiul Suceava, viceprimarul a arătat că pe strada Ion Irimescu se înalţă căminele Geiger şi va fi turnat stratul de uzură, s-a finalizat parcarea de vizavi de IPJ şi urmează marcarea, se lucrează la parcarea de la MPO şi, dacă vremea permite, zilele următoare se va turna stratul de uzură. Marţi a fost semnat ordinul de începere a lucrărilor pentru străzile Aron Pumnul şi Biruinţei, care intră în reabilitare totală, atât strada, cât şi trotuarele. În aceeaşi zonă se repară porţiunea din strada Gheorghe Doja până la Centrofarm, restantă din anii trecuţi.

A fost dat ordinul de începere a lucrărilor şi pentru strada Curtea Domnească, prevăzută a fi refăcută integral cu covor asfaltic, la fel ca şi parcările aferente. De asemenea, se reface parcarea de pe strada Horia, Cloşca şi Crişan.

Lucian Harşovschi a făcut apel la PSD ca la şedinţa viitoare de Consiliu Local să voteze proiectul de reabilitare a celor aproape 5.000 de locuri de parcare, dar şi la cetăţenii municipiului, „să pună presiune şi să ne ajute să aprobăm acest proiect”.

„Sunt foarte multe cereri pentru aceste parcări, dar atâta timp cât nu vom avea un vot în Consiliul Local nu le putem reabilita. Vom încerca în fiecare şedinţă CL”, a afirmat Lucian Harşovschi. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A început amenajarea unei parcări balastate şi extinderea trotuarelor spre parcul Tătăraşi.
 Vizualizări articol: 1641 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A început amenajarea unei parcări balastate şi extinderea trotuarelor spre parcul Tătăraşi0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei