Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 80 (6790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dublă tragedie

Femeie găsită cu gâtul tăiat în casa fostului soţ. După omor, bărbatul a înghiţit 60 de pastile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie în vârstă de 68 de ani a fost ucisă cu cruzime, fiind înjunghiată în gât, după toate probabilităţile autorul fiind fostul ei soţ. Cuprins de remușcări, bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a vrut să-și încheie și el socotelile cu viaţa. Bărbatul, care era cunoscut cu probleme psihice, a încercat să se spânzure și să-și taie venele, după care a înghiţit 60 de pastile. Acestea din urmă i-au fost fatale, după două zile în care bărbatul a fost în comă, la Spitalul Judeţean Suceava. 

Scenele ca-n filmele de groază s-au petrecut într-o casă din comuna Ciprian Porumbescu. A fost a doua crimă petrecută în Săptămâna Mare, după omorul de la Moara.

 

Ce au găsit în casă anchetatorii

Joia trecută, poliţiștii au primit o sesizare de la un bărbat din Ciprian Porumbescu, care a anunţat că vecinii său nu au mai fost văzuţi din ziua precedentă, iar ușa locuinţei este încuiată. Până la sosirea poliţiștilor, unul dintre localnici o văzuse pe femeie moartă în casă, de pe un geam. 

După ce au forţat intrarea în locuinţă, poliţiștii au găsit o imagine de coșmar. Femeia zăcea moartă pe un pat, cu urme de agresiune pe corp și cu o tăietură profundă în zona gâtului. În aceeași cameră, pe un alt pat, a fost găsit Augustin A., în vârstă de 60 de ani. Acestea avea tăieturi la nivelul antebraţelor, semne ale unei tentative de sinucidere. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă și transportat la Spitalul Judeţean Suceava, fiind preluat de medici în stare gravă, în comă profundă.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă formată dintr-un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și poliţiști de la Serviciul de Investigaţii Criminale și Serviciul Criminalistic, care au demarat cercetări.

 

Venise să-i facă curat în casă

Din primele cercetări rezultă că cei doi erau divorţaţi din anul 2010, însă au continuat să convieţuiască împreună, în aceeași curte, dar în imobile diferite. În seara zilei de 4 aprilie, femeia a mers în casa fostului bărbat, pentru a-i face curăţenia dinainte de Paște.

Cei doi erau în relaţii aparent bune, iar femeia îl ajuta periodic pe fostul soţ, care avea mai multe probleme de sănătate.

Crima s-a petrecut cel mai probabil în seara aceleiași zile, pe fondul unui conflict spontan.

 

Bărbatul avea probleme psihice

Crima pare să se fi produs în principal pe fondul demenţei și al altor boli de care suferea bărbatul.

Acesta lua tratament pentru mai multe afecţiuni grave, iar pastilele pe care le-a ingerat voluntar erau prescrise pentru bolile sale. Pe corpul femeii erau mai multe urme de violenţă, însă leziunea principală, fatală, era la nivelul gâtului.

 

A încercat să se spânzure și să-și taie venele 

Presupusul autor avea pe corp urme ale mai multor tentative de suicid: tăieturi superficiale la nivelul ambelor antebraţe, dar și urmele unei tentative de spânzurare. În cele din urmă, bărbatul a luat și cele 60 de pastile din tratamentul prescris, suferind o intoxicaţie severă. Acestea din urmă s-au dovedit fatale, bărbatul murind  în cursul zilei de 7 aprilie, la Reanimarea Spitalului Judeţean Suceava.

În cauză, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de omor.

Conform procedurilor, cercetările vor fi continuate pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Anchetatorii nu au prea multe dubii și nici date care să le aducă suspiciuni privind ce s-a întâmplat în locuinţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Femeie găsită cu gâtul tăiat în casa fostului soţ. După omor, bărbatul a înghiţit 60 de pastile.
 Vizualizări articol: 3013 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Femeie găsită cu gâtul tăiat în casa fostului soţ. După omor, bărbatul a înghiţit 60 de pastile0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei