Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 80 (6790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Controale trafic

87 de şoferi au rămas pietoni în urma controalelor din minivacanţa de Paşte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Acţiunile de control în trafic ale poliţiştilor desfăşurate în intervalul 5-9 aprilie, care au coincis în mare cu perioada de minivacanţei de Paşte, au dus la suspendarea a nu mai puţin de 87 de permise de conducere.

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, în urma acţiunilor de control de pe drumurile publice comunale, judeţene, naţionale şi europene au fost reţinute 87 de permise de conducere şi aplicate 604 amenzi pentru nereguli la regimul rutier.

Aproape jumătate dintre permise, 43, au fost ridicate pentru depăşiri ale vitezei cu mai mult de 50 de km/h peste limita admisă pe respectiva porţiune de drum. În aceste cazuri, şoferii şi-au pierdut dreptul de a conduce pentru 90 de zile.

Alţi 40 de şoferi au fost sancţionaţi cu suspendarea permiselor de conducere  pentru depăşiri neregulamentare, în timp ce alţi patru pentru consum de alcool. În cazul consumului de alcool este vorba de şoferii cu alcoolemii până în 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, mulţi alţii, cu alcoolemii mai mari, alegându-se cu dosare penale.

În cadrul acţiunilor de control au fost ridicate şi 31 de certificate de înmatriculare.

În judeţul Suceava au acţionat, zilnic, în medie, peste 230 de poliţişti, în această perioadă fiind organizate, în total, 424 de patrule de menţinere a ordinii publice, dintre care 45 în cooperare cu alte structuri. Pe lângă acţiunile de control în trafic, axate pe controalele cu radarele şi cu aparatele etilotest, în cifrele de mai sus sunt incluse şi alte categorii de patrule, în special cele de ordine publică.

Poliţişti consideră că acţiunile au fost un succes, în condiţiile în care pe linie de ordine publică nu s-au înregistrat evenimente majore. În privinţa marii probleme a judeţului Suceava, accidentele rutiere, în aceste zile au fost înregistrate un accident mortal şi alte câteva uşoare. Media accidentelor a fost una scăzută, având în vedere valorile de trafic, cu mult sub ce s-a întâmplat în alţi ani în perioada sărbătorilor de Paşte. Se remarcă şi faptul că poliţiştii au depistat mai mulţi şoferi băuţi. Din fericire, aceştia nu au produs nici un accident grav.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 87 de şoferi au rămas pietoni în urma controalelor din minivacanţa de Paşte.
 Vizualizări articol: 1263 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
87 de şoferi au rămas pietoni în urma controalelor din minivacanţa de Paşte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei