Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 80 (6790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pojorâta

Cadavrul unui bărbat dispărut în urmă cu 3 luni, descoperit într-o pădure

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Descoperire macabră pentru un bărbat care se plimba printr-o pădure de la marginea comunei Pojorâta. Într-o zonă de pășune împădurită el a descoperit cadavrul unui bărbat necunoscut și a anunțat imediat poliția. În urma cercetărilor întreprinse, anchetatorii au constatat că este vorba despre rămășițele unui bărbat dispărut în urmă cu peste 3 luni de zile, la sfârșitul anului trecut.

Incidentul s-a petrecut luni la prânz, în jurul orei 12.30, când bărbatul care trecea printr-o zonă de pășune împădurită din zona comunei Pojorâta, pe un teren accidentat unde se varsă un pârâu, a descoperit cadavrul aparținând unui bărbat a cărui fizionomie nu putea fi distinsă. Printr-un apel la 112, au fost anunțați polițiștii Secției de Poliție Rurală Pojorâta, care au ajuns la fața locului și au demarat cercetările.

Investigațiile au arătat că e vorba despre cadavrul unui bărbat, de circa 1,70-1,75 m înălțime, păr șaten, cu ocazia examinării articolelor de îmbrăcăminte nefiind identificat nici un act de identitate asupra acestuia.

În urma investigațiilor făcute și a datelor legate de o dispariție mai veche, sesizată la sfârșitul anului trecut, anchetatorii au făcut o comparare a semnalmentelor cadavrului și a articolelor de îmbrăcăminte. S-a luat astfel în calcul că ar putea fi vorba despre cadavrul lui Andrei Zvâncă, de 31 de ani, din orașul Siret, despre care rudele spun că ar fi dispărut la data de 29 decembrie 2017, după ce plecase de la Mănăstirea Sfântul Ioan Iacob din localitatea Corlățeni, aflată la o distanță de circa 1 km de locul în care a fost găsit cadavrul. Au fost astfel comparate semnalmentele prezentate în cazul dispariției bărbatului cu cele prezente pe cadavrul descoperit în pădure, existând anumite similitudini între articolele de îmbrăcăminte purtate de bărbat în momentul plecării de la mănăstire cu cele găsite pe și în preajma cadavrului cu identitate necunoscută. După depunerea cadavrului la morga spitalului din Câmpulung Moldovenesc, a fost chemată o rudă apropiată a celui dispărut, care a confirmat că ar fi vorba despre Andrei Zvâncă, cel dispărut în urmă cu mai bine de 3 luni de zile. De asemenea, femeia chemată de polițiști a recunoscut la unitatea de poliție și bunurile care au aparținut rudei sale și pe care bărbatul le avea asupra sa în ziua dispariției.

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere  din culpă și sunt așteptate rezultatele necropsiei asupra cadavrului, care vor lămuri condițiile în care a sfârșit bărbatul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cadavrul unui bărbat dispărut în urmă cu 3 luni, descoperit într-o pădure.
 Vizualizări articol: 4561 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cadavrul unui bărbat dispărut în urmă cu 3 luni, descoperit într-o pădure5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei