Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 80 (6790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infracțiuni

Aflat aproape în comă alcoolică, un șofer a fugit după ce a produs un accident

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O banală tamponare cu fugă de la locul impactului a dus la identificarea unui șofer cu o alcoolemie mai rar întâlnită. Testat cu aparatul etilotest, un șofer de 31 de ani din comuna Stulpicani avea o alcoolemie în aerul expirat de 1,49 mg/l alcool pur.

Incidentul a avut loc a doua zi de Paște, pe o stradă din orașul Frasin. În jurul orei 15.00, un apel la 112 anunța faptul că șoferul unui autoturism marca Mazda a produs o tamponare la intersecția dintre DN 17 cu strada Stadionului din localitate, după care a dispărut de la locul impactului. Plângerea era făcută de o șoferiță aflată la volanul unui autoturism Mercedes Benz, care cerea sprijinul polițiștilor pentru prinderea celui care îi produsese pagube materiale. Câteva minute mai târziu, la intrarea spre Gara Frasin, polițiștii au identificat autoturismul Mazda și pe conducătorul acestuia, Vasile M., de 31 de ani, din comuna Stulpicani, care mirosea puternic a alcool. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior el fiind condus la Spitalul orașului Gura Humorului, unde i s-au recoltat două mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei reale în sânge. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Câteva ore mai târziu, polițiștii câmpulungeni au oprit pe un drum din comuna Sadova o autoutilitară marca Mercedes Benz, la volanul căreia se afla Constantin E., de 33 de ani, din Câmpulung Moldovenesc. Din cauza halenei alcoolice el a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui de la volan i-au fost recoltate și două probe biologice de sânge la spital, pe numele său fiind deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Cu un dosar penal s-a ales și un bărbat de 51 de ani din Gura Humorului, Doru M., care a fost identificat în trafic de polițiștii Secției de Poliției Rurală Vama, având halenă alcoolică și fiind incoerent în modul de exprimare. Doru M. avea o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind transportat apoi la spital pentru recoltarea unor probe de sânge. El este acuzat acum de comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aflat aproape în comă alcoolică, un șofer a fugit după ce a produs un accident.
 Vizualizări articol: 1951 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aflat aproape în comă alcoolică, un șofer a fugit după ce a produs un accident0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei