Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 80 (6790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alcool la volan

Trei persoane rănite în accidente produse de șoferi băuți, care circulau cu viteză excesivă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei victime au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce doi șoferi aflați sub influența alcoolului au scăpat autoturismele de sub control și au intrat în coliziune cu un cap de pod și un stâlp, aflate pe marginea șoselei.

Primul accident a fost anunțat polițiștilor dorneni luni dimineață, înainte de ora 06.00, oamenii legii fiind sesizați despre producerea unui accident pe DN 17, în zona Argestru. La fața locului oamenii legii au identificat un autoturism marca BMW, intrat în coliziune cu un cap de pod de pe marginea drumului, șoferul fiind de negăsit. În urma căutărilor întreprinse, cel care provocase coliziunea a fost găsit în interiorul unei stații de carburant din aceeași zonă și le-a povestit polițiștilor că, în timp ce conducea autoturismul pe DN17 din direcția Vatra Dornei spre Suceava, la ieșirea dintr-o curbă la stânga, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcției, după care a intrat într-un capăt de pod din partea dreaptă a drumului. Bărbatul care condusese vehiculul avariat mirosea a alcool, astfel încât polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest. În urma testării, a fost consemnată o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, protagonistul accidentului fiind transportat la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge. Cercetările sunt continuate de polițiști pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

 

Șoferul și doi ocupanți ai unei mașini au ajuns la spital, în urma unui grav accident petrecut la Dorna Arini

În timpul nopții care a urmat, în jurul orei 00.15, un grav accident rutier a avut loc pe DN 17B, în localitatea Rusca din comuna Dorna Arini. În timp ce conducea un autoturism Skoda cu numere provizorii, un tânăr de 22 de ani din comună, din cauza consumului de alcool și a faptului că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, într-o curbă spre stânga a părăsit șoseaua și după ce a rulat câțiva zeci de metri în afara ei, a intrat în coliziune cu un stâlp din beton. În urma impactului puternic, cel aflat la volan, un tânăr de 23 de ani aflat în dreapta acestuia și o tânără de 20 de ani, aflată pe bancheta din spate, toți din comuna Dorna Arini, au fost transportați la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde au avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Pe numele său a fost deschis un dosar penal, pentru comiterea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice și vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei persoane rănite în accidente produse de șoferi băuți, care circulau cu viteză excesivă.
 Vizualizări articol: 1343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trei persoane rănite în accidente produse de șoferi băuți, care circulau cu viteză excesivă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei