Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 apr 2018 - Anul XXIII, nr. 80 (6790)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Falimentul lui 1-0

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iată că s-a scurs aproape jumătate din play-off (urmează ultima etapă din tur) și deja s-a schimbat trendul în Liga 1. Încetul cu încetul, filosofia lui 1-0 și-a dovedit limitele pentru echipa lui Dan Petrescu. Clujenii nu au luat în seamă avertismentul meciului de debut din play-off, când au fost egalați pe final de ieșeni, doar printr-un miracol reușind victoria în prelungiri. În afară de acel meci nul și arid de la Craiova, CFR-ul a mai condus de două ori cu 1-0 și a sfârșit prin a primi golul egalizator pe la spartul târgului. Sigur, mai dureros pentru clujeni e că s-a întâmplat cu rivala FCSB, dar și aceste puncte pierdute cu Astra pot cântări greu la trasul liniei. Iar Astra, cine e Astra? O echipă traumatizată de propriul patron, a cărui mentalitate e descrisă cel mai bine de aducerea acelui elefant împăiat din Africa, întru celebrarea calităților sale de gâde cu pușcă. Bineînțeles că Edi Iordănescu, antrenorul care i-a făcut bici din rahat, s-a spălat pe mâini la auzul pretențiilor aberante și exceselor de vătaf cu gorile, astfel că echipa i-a fost încredințată lui Mulțescu, poreclit cândva antrenorul SMURD. Ar avea ce salva la echipa giurgiuveană, dar nu în domeniul în care are competențe.

Altă echipă care nu mai bate pe nimeni este CSU Craiova, adică una creditată cu șanse la titlu după sezonul regulat. Luni, în a doua zi de Paști, oltenii aveau șansa de a trece din zona teoretică în cea palpabilă. Pentru asta trebuiau să câștige cu FCSB pe Arena Națională, obiectiv realizabil doar abordând meciul în consecință. N-a fost cazul, antrenorul Mangia jucând la miză mică, adică la eternul punctuleț care ține călduț clasamentul. Dică și-a văzut de treabă, ba chiar și-a permis să-l scoată pe Budescu la pauză, asta spunând totul despre cât de puține emoții a avut. Vedetei de la FCSB nu i-a picat bine, declarând că s-a simțit folosit. Păi da, Costică, ai fost folosit o repriză, alții se plâng că nu sunt folosiți deloc!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Falimentul lui 1-0.
 Vizualizări articol: 1184 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Falimentul lui 1-05.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei