Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 67 (6777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Aeroport

Flutur: Compania Wizz Air va menţine zborurile zilnice de la Suceava la Londra şi în sezonul de iarnă 2018-2019

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şeful administraţiei judeţene, Gheorghe Flutur, a anunţat că Wizz Air va menţine zborurile zilnice pe ruta Suceava – Londra şi retur şi în sezonul de iarnă 2018-2019. Gheorghe Flutur a declarat, ieri, că îl bucură faptul că poate să anunţe „veşti bune” din partea companiei Wizz Air pentru pasagerii Aeroportului „Ştefan cel Mare” Suceava. Flutur a amintit că această companie va introduce zboruri zilnice pe ruta Suceava – Londra, începând cu intrarea în vigoare a orarului de vară pentru acest an, de la finalul acestei luni. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a arătat că pentru următorul orar de iarnă, în perioada 28 octombrie 2018 – 30 martie 2019, Wizz Air va continua să opereze zilnic curse regulate cu destinaţia Londra-Luton de pe Aeroportul ”Ştefan cel Mare” Suceava.

El a amintit că Wizz Air a deschis ruta Suceava – Londra-Luton în luna august 2016, iniţial cu patru zboruri pe săptămână. În actualul sezon de iarnă, care este în vigoare de pe 30 octombrie 2017 şi până pe 24 martie 2018, Wizz Air operează cinci curse pe săptămână, de pe Aeroportul “Ştefan cel Mare” Suceava, în zilele de luni, miercuri, joi, vineri şi duminică.

„Odată cu noul program de vară, în perioada 25 martie 2018 – 27 octombrie 2018, Wizz Air va opera curse zilnice de pe Aeroportul <Ştefan cel Mare> spre Londra-Luton, menţinând aceeaşi frecvenţă şi pentru programul de iarnă 2018-2019. Şi aşa cum am mai spus, pe lângă preocupările de a dezvolta aeroportul, avem ca prioritate iniţierea permanentă de demersuri pentru noi zboruri pe rute internaţionale, precum şi zboruri interne. Suceava-Madrid va fi primul zbor care va fi introdus, operatorul urmând să facă anunţul în scurt timp”, a declarat Gheorghe Flutur.

Prezent zilele acestea în Bruxelles pentru a participa la evenimentele EDEN 2017, în cadrul cărora Suceava primeşte diploma de „Destinaţie Europeană de Excelenţă” pentru turismul cultural tangibil, Gheorghe Flutur a precizat că o altă prioritate pentru perioada următoare va fi introducerea unui zbor din Suceava către capitala Belgiei. Flutur a spus că pentru acest zbor sunt foarte multe cereri, el precizând că a avut deja discuţii în acest sens cu conducerea TAROM. „Voi avea şi alte întâlniri pentru introducerea acestei rute de zbor. Diaspora suceveană din Belgia este foarte activă, transmite solicitări şi argumente pentru introducerea zborului Suceava-Bruxelles. Şi trebuie spus că aceste solicitări ne ajută foarte mult în discuţiile pe care le avem cu operatorii”, a încheiat Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Compania Wizz Air va menţine zborurile zilnice de la Suceava la Londra şi în sezonul de iarnă 2018-2019.
 Vizualizări articol: 1405 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Flutur: Compania Wizz Air va menţine zborurile zilnice de la Suceava la Londra şi în sezonul de iarnă 2018-20195.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei