Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 67 (6777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Generații de excepție

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aceasta este ultima perioadă de respiro a sezonului, seria de amicale internaționale precedând turarea motoarelor în campionatele interne și în cupele europene. Televiziunile de sport cu multe canale au abundat în reluări, căci transmisiunile în direct au ocupat mai mult noaptea, cu sportul de peste ocean. De aceea, e de mirare cum de nu s-a găsit niciuna să transmită meciul de la Ploiești al tricolorilor de la naționala U19, mai ales că România va găzdui preț de o săptămână meciurile din etapa numită Elite Round. A fost un galop de sănătate neașteptat în compania Serbiei, o țară renumită pentru capacitatea de export în ceea ce privește tineri de talent. A fost un 4-0 cu goluri spectaculoase, care au curs doar în emisiunile de știri. Marcatorii Mățan și Moruțan, cu experiența jocurilor de Liga 1, s-au aflat pe buzele tuturor, unii chiar au vorbit despre o generație de excepție. Adevărul e că nu ne-ar strica una, doar să nu ajungă toți la FCSB-ul lui Becali… Vom vedea repede cât de relevantă este această victorie cu sârbii, pentru că mâine jucăm cu suedezii, iar marți cu ucrainenii. Ne avantajează și scorul alb înregistrat în prima etapă între Suedia și Ucraina, mai puțin vremea care deocamdată ține cu schiorii. Partida a fost mutată de la Ploiești ceva mai sus, la Mioveni, în afara codului portocaliu. Ora de începere va fi 19,30, deci o repriză se va suprapune cu amicalul naționalei mari din Israel. Ce mai contează, dacă tot nu transmite nimeni în direct generația de excepție?! Cât despre băieții lui Contra, aceștia se bucură de oarecare liniște, adversarul nu e unul care să atragă interesul publicului, așa că lupta dintre Burleanu și Lupescu le-a luat fața. Burleanu aruncă pe piață lucruri grave ținute la sertar, iar Lupescu răspunde generalist, acuzând tactici ”staliniste”. Să sperăm că nu apare vreo Volgă neagră care să-l salte pe Kaiser! Altfel, nu știu cât influențează aceste dezvăluiri alegătorii, cei mai mulți atârnă la banii federației, nu contează cum sunt gestionați, important e să primească și ei de-o ciorbă. Nu cumva ăștia sunt adevărata generație de excepție?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Generații de excepție.
 Vizualizări articol: 1231 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Generații de excepție5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei