Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 67 (6777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Un bărbat a murit vineri într-un accident grav, la Băișești-Cornu Luncii

Vineri, 23 Martie 2018 (11:57:23)Click aici pentru VIDEO
Un bărbat în vârstă de 62 de ani şi-a pierdut vineri viaţa, într-un grav accident petrecut în jurul orei 10.00, pe DN 2 E, pe raza satului Băișești, comuna Cornu Luncii. În accident au fost implicate două tiruri și o autoutilitară. În unul dintre tiruri, șoferul, un bărbat în vârstă de 62 de ani, a fost găsit încarcerat în stare de inconștiență. La fața locului s-a deplasat modulul SMURD de la Detașamentul Fălticeni, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, plus încă un echipaj al Serviciului de Ambulanță. Militarii de la descarcerare au avut o misiune dificilă, în sensul în care au fost nevoiți să taie elementele de caroserie contorsionate, pentru a putea extrage victima și a o preda echipajelor medicale pentru monitorizare.Ulterior, din nefericire, personalul medical al Serviciului de Ambulanță Județean a declarat decesul pentru bărbatul în vârstă de 62 de ani.O altă persoană implicată în accident a fost rănită ușor și a fost preluată de cadrele medicale, pentru acordarea primului ajutor medical, însă aceasta a refuzat transportul la spital.Tot vineri dimineață, o dubiță s-a răsturnat în afara părții carosabile, la ieșirea din Suceava spre Pătrăuți. Șoferul a fost preluat de o ambulanță SMURD și transportat la Spitalul Județean Suceava. Un al treilea accident a avut loc pe raza comunei Dărmănești, unde un autoturism a intrat în coliziune cu o autoutilitară. Și în acest caz, o persoană a fost transportată la spital, pentru investigații suplimentare.Au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Suceava cu Modulul SMURD, cu autospeciale pentru descarcerare și ambulanțe SMURD TIM și B2.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat a murit vineri într-un accident grav, la Băișești-Cornu Luncii.
 Vizualizări articol: 4060 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat a murit vineri într-un accident grav, la Băișești-Cornu Luncii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei