Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 67 (6777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Festivitate

Sală de sport multifuncţională inaugurată la Voitinel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul comunei Voitinel, Maria Pleşca, a tăiat ieri la prânz, în cadrul unei scurte ceremonii, panglica de inaugurare a unei moderne săli de sport în comuna suceveană. Construită în curtea şcolii din comună, sala este o investiţie de peste 2,7 milioane de lei, realizată de primărie prin intermediul Companiei Naţionale de Investiţii, construcţia ei durând circa doi ani.

Cu o tribună cu o capacitate de peste o sută de locuri, sala dispune de instalaţii specifice jocurilor de handbal, baschet, volei, tenis de câmp, cabinete pentru prim ajutor, depozitare, vestiare cu grupuri sanitare şi spaţii administrative. Imediat după inaugurare, primăriţa din Voitinel a declarat: „Noua sală de sport reprezintă un obiectiv deosebit pentru comunitatea din Voitinel. Elevii de la noi au obţinut rezultate foarte bune la competiţiile sportive, şi trebuie să menţionez clasificările excelente la fotbal, cât şi accederea în etapa finală de la Braşov. Ca urmare a acestor rezultate am fost încurajaţi şi sprijiniţi de către deputatul Cătălin Nechifor, preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava la acea dată, în obţinerea şi finanţarea acestui obiectiv, astfel că în luna martie 2016 au debutat lucrările la investiţia cu o valoare de 2.728.824,96 de lei. Mulţumesc tuturor celor care ne-au ajutat!”

La festivitatea prilejuită de inaugurare, care s-a încheiat cu un meci de fotbal între elevii şcolii din localitate, au participat parlamentarii suceveni Ioan Stan, Virginel Iordache şi Cătălin Nechifor, şeful învăţământului sucevean, Gheorghe Lazăr, primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tatar, primari din zonă, oameni de afaceri.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sală de sport multifuncţională inaugurată la Voitinel.
 Vizualizări articol: 2600 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sală de sport multifuncţională inaugurată la Voitinel0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei