Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 67 (6777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Bogdan Gheorghiu: Anul Centenar ar fi trebuit să însemne pentru Guvern apogeul investițiilor în infrastructură

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu a declarat că actualul Guvern PSD are, anul acesta, cu totul alte preocupări decât aniversarea a 100 de ani de la Marea Unire. Bogdan Gheorghiu a amintit că la data de 27 martie 1918 Basarabia vota unirea cu Regatul României, urmată la 28 noiembrie de Bucovina și la 1 decembrie de Transilvania. Gheorghiu consideră că Anul Centenar ar fi trebuit să însemne pentru Guvernul României apogeul investițiilor în infrastructura care să conecteze definitiv toate regiunile României, aspect ignorat de actuala guvernare. Asta în condițiile în care, spune deputatul PNL de Suceava, PSD se laudă cu o creștere economică de 7%, însă în același timp se împrumută cu miliarde de euro, dar și cu un an agricol 2017 excepțional, însă România continuă să importe mai multe produse agricole decât să exporte.

„Prezența Guvernului României în Republica Moldova este simbolică, neexistând investiții economice serioase și nici infrastructură de interconectare modernă. Guvernul PSD livrează Republicii Moldova doar niște microbuze școlare și foarte multe discursuri, în timp ce, spre exemplu, Guvernul Turciei construiește drumuri și renovează sediul Președinției Republicii Moldova. Mai mult, tot Guvernul PSD i-a lăsat pe românii din Ucraina să se descurce pe cont propriu”, a declarat Bogdan Gheorghiu. El a subliniat faptul că actualul Guvern PSD a amanetat Ungariei, „în secret”, resursele de hidrocarburi din Marea Neagră. „Municipiul Sfântu Gheorghe este împânzit de steagurile Ungariei, mai ales că UDMR este aliatul parlamentar al PSD”, a ținut să precizeze Gheorghiu.

El a ținut să arate, din punctul său de vedere, și cu ce se ocupă Guvernul PSD în Anul Centenar. Deputatul PNL de Suceava a declarat că actualul Guvernul PSD se războiește cu Uniunea Europeană, face „grațieri mascate” pentru libertatea colegilor politici, dar și proiecte de legi pentru recompensarea financiară a infractorilor. „Guvernului PSD nu îi pasă de victimele infractorilor, de bolnavii din spitalele nerenovate, de copiii săraci din mediul rural, de miile de români ce mor anual în accidente rutiere din cauza lipsei de infrastructură, de inflația galopantă, de faptul că liderii PSD ne fac de râs în Europa și în lume. Pentru PSD România nu este o țară, este un teritoriu de jefuit”, a încheiat Bogdan Gheorghiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu: Anul Centenar ar fi trebuit să însemne pentru Guvern apogeul investițiilor în infrastructură.
 Vizualizări articol: 1420 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bogdan Gheorghiu: Anul Centenar ar fi trebuit să însemne pentru Guvern apogeul investițiilor în infrastructură0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei