Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 67 (6777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anunţ

Lucrările la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi vor începe anul acesta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prefectul judeţului Suceava, Mirela Adomnicăi, a anunţat, ieri, că lucrările de construcţie a şoselei de centură a municipiului Rădăuţi vor începe anul acesta. Mirela Adomnicăi a spus că pentru 2018, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a alocat pentru această investiţie o sumă de 20 de milioane de lei. Adomnicăi a adăugat că tot pentru anul acesta, o sumă de 395.000 de lei va fi folosită pentru exproprierea terenurilor pe care ar urma să treacă şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi, precum şi pentru relocarea reţelei electrice.

„Discuţiile purtate cu cei de la CNAIR zilele trecute sunt îmbucurătoare în ceea ce prieşte acest obiectiv de investiţii. Asta în sensul în care au fost identificate o serie de economii pe acest capitol bugetar, care se referă şi la centura municipiului Rădăuţi, astfel încât anul acesta vor fi alocaţi 20 de milioane de lei”, a explicat prefectul judeţului Suceava. Mirela Adomnicăi a precizat că din suma de bani alocată anul acesta pentru centura municipiului Rădăuţi ar urma să fie realizate lucrări de poduri şi pasaje peste calea ferată. Ea a precizat că firma care a câştigat licitaţia pentru această investiţie a încheiat deja contractul de execuţie, astfel încât lucrările vor începe în momentul în care vremea va fi favorabilă.

Conform proiectului, şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi va avea 16 kilometri, iar lucrările vor fi realizate de compania UMB Spedition.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi vor începe anul acesta.
 Vizualizări articol: 2165 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi vor începe anul acesta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei