Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 23 mar 2018 - Anul XXIII, nr. 67 (6777)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Pericol de sus

Maşină avariată de zăpada căzută de pe Policlinica din Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zăpada acumulată pe acoperişurile clădirilor poate reprezenta un pericol pentru trecători, dar şi pentru maşinile parcate la bază, mai ales acum, când, odată cu creşterea temperaturilor şi în bătaia soarelui, începe să se topească.

Un exemplu în acest sens este păţania unei tinere din Câmpulung Moldovenesc, care, în cursul zilei de ieri, a lăsat maşina parcată la baza Policlinicii, într-o zonă unde sunt parcate şi alte autovehicule.

Numai că de această dată locaţia aleasă nu s-a dovedit a fi deloc sigură, o porţiune mare de zăpadă desprinzându-se de pe acoperişul clădirii şi prăbuşindu-se exact pe maşina ei.

„Am parcat ca de obicei în spatele Policlinicii, în zona folosită pentru parcarea autoturismelor. Nu era nici un fel de avertisment referitor la pericol de cădere a zăpezii, nici un fel de atenţionare, deşi pe acolo circulă şi mulţi trecători. Zăpada căzută mi-a distrus luneta maşinii şi a afectat cupola şi parbrizul”, a spus Cristina, tânăra care şi-a văzut maşina avariată de zăpada căzută de pe clădire.

Responsabili pentru pagubele produse sunt, de cele mai multe ori, proprietarii imobilelor, care ar trebui să cureţe acoperişurile de zăpadă şi ţurţuri, însă, din diverse motive, nu efectuează această operaţiune.

Cum proprietara maşinii avariate nu are decât asigurare standard, costurile de reparare a pagubelor produse nu sunt incluse.

Astfel de riscuri, precum pagubele provocate de greutatea stratului de zăpadă sau căderile de corpuri pe vehicule, fac parte din acoperirea standard oferită de asiguratorii români prin poliţele CASCO.

Pe de altă parte şi proprietarii imobilelor se pot asigura pentru astfel de situaţii, prin poliţa facultativă de locuinţă, care oferă posibilitatea acoperirii răspunderii civile, în anumite condiţii şi limite valorice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Maşină avariată de zăpada căzută de pe Policlinica din Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 2120 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Maşină avariată de zăpada căzută de pe Policlinica din Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei