Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 35 (6745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Evenimente neplăcute

Copii de 2 și 3 ani, ajunși la spital cu arsuri după accidente casnice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi copii, unul în vârstă de 2 ani și unul de 3 ani, au ajuns la Spitalul Județean Suceava după ce au suferit arsuri în urma unor accidente casnice.  Ambele cazuri s-au petrecut pe 12 februarie, la începutul acestei săptămâni.

Într-un prim caz, luni dimineață, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată despre faptul că o fetiţă în vârstă de 2 ani, din localitate, s-a opărit. Din cercetările poliției a rezultat că o tânără în vârstă de 24 de ani, din Vicovu de Sus, mamă a trei copii, a încălzit apă într-o oală, pe plită, pentru a spăla vasele. După ce apa a fiert, femeia a așezat oala pe pardoseală, iar la un moment dat fiica acesteia a căzut pe oală, suferind arsuri.

Minora a fost dusă mai întâi la Spitalul municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticată cu arsură la coapsa și fesa stângă, fiind transferată apoi la Spitalul Județean Suceava.

Tot luni, după-amiază, în jur de ora 17.00, Poliția orașului Frasin a fost sesizată că un băiat în vârstă de 3 ani, din comuna Ostra, a suferit arsuri  pe suprafața corpului. Mama, în vârstă de 21 de ani, care are doi copii, cel în vârstă de 3 ani și unul în vârstă de 1 an, a declarat că băiatul mai mare a mers în bucătărie, unde a vărsat pe el, în zona abdomenului, o cană cu ceai fierbinte.      

Minorul a fost transportat la Spitalul Gura Humorului, unde a fost diagnosticat cu arsură grad 2-3 regiune abdominală, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean Suceava.

În ambele cazuri polițiștii au deschis, conform procedurilor, dosare penale, însă în  ambele cazuri pare a fi vorba doar de accidente nefericite.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copii de 2 și 3 ani, ajunși la spital cu arsuri după accidente casnice.
 Vizualizări articol: 1352 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copii de 2 și 3 ani, ajunși la spital cu arsuri după accidente casnice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei