Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 35 (6745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Forţa pumnului

O familie din Slatina, terorizată de trei fraţi cu tupeu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O familie din satul Slatina a ajuns să fie terorizată de trei tineri din aceeaşi localitate, după o banală discuţie la o cârciumă din localitate. Totul a început sâmbătă seară, în jurul orei 19.00, când Laurenţiu Bucsai, un bărbat în vârstă de 46 de ani, s-a deplasat la un magazin din sat pentru a cumpăra o pâine. Înainte de a pleca spre casă, bărbatul s-a aşezat să bea o bere şi apoi s-a declanşat iadul.

„La un moment dat, Robert Vornicu a început să-l lovească pe un alt tânăr şi i-am cerut să se oprească. Imediat s-a luat de mine şi m-a lovit cu pumnii. Nici nu am avut timp să reacţionez pentru a mă apăra”, a povestit Laurenţiu Bucsai.

La scurt timp după ce a fost lovit, bărbatul a solicitat sprijinul unui echipaj de la Ambulanţă, care l-a preluat şi transportat la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu „plagă contuză sprâncenată stângă”. Coşmarul însă abia avea să înceapă.

În timp ce era consultat de medici, a fost sunat de acasă pentru a fi anunţat cu îngrijorare că Robert Vornicu şi doi dintre fraţii acestuia au ajuns în faţa locuinţei familiei Bucsai şi au declanşat o adevărată acţiune de comando.

„Mi-au distrus porţile de la intrarea în locuinţă, au aruncat cu pietre în curte, mi-au ameninţat soţia şi au spus că vor avea grijă să nu se termine lucrurile aici. Eu am sunat la Poliţie, dar când au ajuns agenţii, fraţii Vornicu erau deja plecaţi”, a spus Laurenţiu Bucsai.

Iar ameninţările aveau să se materializeze două zile mai târziu. Luni la amiază, fiica de 16 ani a soţilor Bucsai şi-a sunat tatăl speriată şi i-a povestit că a fost agresată şi ameninţată de Robert Vornicu. Incidentul s-a petrecut în apropierea şcolii din Fălticeni la care fata este elevă, imediat după finalizarea orelor de curs.

„A fost trasă de păr, lovită cu picioarele şi pumnii şi a ameninţat-o şi este terorizată pur şi simplu. Luni seară am stat până târziu la spital pentru consultaţie, iar astăzi (n.a. - marţi) nici nu a putut merge la şcoală”, a mai arătat Laurenţiu Bucsai.

Acesta s-a prezentat şi la Poliţia din Fălticeni împreună cu fiica sa şi a depus o plângere penală. Bărbatul se teme acum pentru integritatea familiei sale şi speră ca autorităţile să ia măsurile necesare pentru ca violenţele să nu escaladeze.

„Vă spun foarte sincer că îmi fac foarte mari griji pentru ceea ce se poate întâmpla. Am doi copii care merg la şcoală la Fălticeni şi Gura Humorului şi dacă a fost în stare o dată să o lovească pe fată cine îl poate opri şi a doua oară?”, s-a întrebat îngrijorat Laurenţiu Bucsai.

Poliţiştii i-au identificat pe cei trei fraţi, în persoana lui Robert şi Gabriel Vornicu, ambii de 19 ani, respectiv Adrian Vornicu, de 18 ani. Aceştia s-au ales cu dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de „lovire sau alte violențe” și „amenințare”, dar acest aspect nu reprezintă nici o garanţie pentru siguranţa familiei Bucsai.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O familie din Slatina, terorizată de trei fraţi cu tupeu.
 Vizualizări articol: 3000 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O familie din Slatina, terorizată de trei fraţi cu tupeu5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei