Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 35 (6745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Demersuri

Flutur i-a solicitat directorului Tarom să ia în calcul introducerea de noi curse internaţionale de pe Aeroportul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, i-a solicitat directorului companiei Tarom să ia în calcul introducerea de noi curse internaţionale de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare”. Gheorghe Flutur s-a întâlnit, ieri, la Suceava, cu directorul general al Tarom, Werner Wolff, la discuţii fiind prezent şi directorul general al aeroportului, Ioan Măriuţa. „În cadrul întâlnirii am făcut o prezentare a dinamicii traficului de pasageri pe Aeroportul <Ștefan cel Mare>, perspectiva de realizare a noului terminal, dar şi intenţia de dezvoltare a unui parc industrial şi a unui cluster în zonă. În acelaşi timp i-am spus directorului Tarom să ia în calcul introducerea, în perioada următoare, de noi zboruri interne şi internaţionale de pe Aeroportul din Suceava”, a declarat Gheorghe Flutur. El a precizat că îşi doreşte o colaborare cu Tarom pentru promovarea din punct de vedere turistic şi economic a Bucovinei. Gheorghe Flutur a spus că administraţia judeţeană are în vedere mai multe acţiuni comune între Tarom şi Aeroportul "Ștefan cel Mare" Suceava pentru promovarea brandului Bucovina, un brand naţional şi internaţional din ce în ce mai apreciat şi mai atractiv.

Reamintim că în ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Suceava au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici şi studiul de fezabilitate pentru extinderea terminalului Aeroportului "Ștefan cel Mare". Costurile pentru această investiţie ar fi de 17,18 milioane de lei, banii urmând să fie asiguraţi printr-un credit pe care CJ Suceava intenţionează să-l contracteze.

Proiectul pentru extinderea terminalului aeroportului prevede construcţia unui spaţiu nou de 1.529 metri pătraţi pentru zborurile externe, precum şi a 141 m.p. pentru cursele interne.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur i-a solicitat directorului Tarom să ia în calcul introducerea de noi curse internaţionale de pe Aeroportul Suceava.
 Vizualizări articol: 2632 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 4 voturi
Flutur i-a solicitat directorului Tarom să ia în calcul introducerea de noi curse internaţionale de pe Aeroportul Suceava3.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei