Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 14 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 35 (6745)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Marginea, a murit într-un accident în Marea Britanie

Miercuri, 14 Februarie 2018 (20:18:24)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un tânăr în vârstă de 22 de ani, care ar fi din Marginea, a murit într-un accident rutier petrecut în Marea Britanie, soldat cu decesul a trei români. După cum relatează The Telegraph, este vorba de doi tineri în vârstă de 22 de ani și de o femeie în vârstă de 40 de ani, care se aflau într-o maşină care a fost acroșată de un alt autoturism și a ajuns pe contrasens.Accidentul s-a petrecut la începutul acestei săptămâni, pe 12 februarie, în jurul orei 07.20, pe şoseaua A427 din Marea Britanie, în zona oraşului Corby. Conform informațiilor transmise de comunitatea de români din Marea Britanie, la volanul mașinii se afla Ciprian Merlă, în vârstă de 22 de ani, din Piatra Neamț. În mașină se mai aflau Gheorghe Sofițchi, din Marginea, și o femeie, tot româncă. La un moment dat, un şofer ar fi încercat să depăşească maşina românilor, după care a tras brusc de volan, acroșând autoturismul în care se aflau cei trei. În acel moment, românul de la volan nu a mai putut stăpâni mașina, aceasta intrând în derapaj și pătrunzând pe contrasens, unde s-a izbit violent de un Ford Focus condus de un tânăr 23 de ani, care este și el în stare critică. În urma accidentului, cei trei români au murit pe loc, relatează The Telegraph. Condițiile în care s-a produs accidentul nu erau încă stabilite clar de anchetatorii britanici. "Nu mi-am imaginat niciodată că o să pleci atât de devreme. Odihneşte-te în pace. Aş vrea să blestem, dar nu ştiu pe cine. Aş vrea să înjur, dar să îmi zici tu pe cine. Prea devreme ai plecat şi fără bilet de întors. O să ne revedem curând", a scris unul din apropiații tânărului din Marginea, cunoscut de prieteni ca „Jony”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Marginea, a murit într-un accident în Marea Britanie.
 Vizualizări articol: 4507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Marginea, a murit într-un accident în Marea Britanie3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei