Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 20 (6730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Producător local

O fabrică de bere va fi construită în Suceava, vizavi de Iulius Mall

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima fabrică de bere din municipiul Suceava ar urma să înceapă producția chiar din vara acestui an. Un pas important în concretizarea unui demers mai vechi al unui investitor sucevean a fost aprobarea în ședința de Consiliu Local din 25 ianuarie a Planului Urbanistic Zonal pentru construirea unei hale de producție de bere, dar și a unor clădiri anexe, pe un teren proprietate privată, cu o suprafață de 3500 de mp, în zona Suhat, adică pe terenurile situate vizavi de Iulius Mall, peste apa Sucevei.

Conform documentației de urbanism depusă de solicitant, SC Dansbeer SRL, înălțimea maximă a clădirii este de 8 metri, gradul de ocupare al terenului va fi de 50%, pe 20% urmând să fie amenajate spații verzi, fiind luată în calcul și amenajarea a 18 locuri de parcare.

Accesul se realizează de pe Calea Unirii, prin intermediul drumurilor existente, în imediata apropiere a viitoarei fabrici de bere fiind sediul companiei General Construct, dar și fabrica de încălțăminte Denis.

 

Bere blondă, albă, roșie sau neagră, dar nefiltrată

Noul producător de bere vrea să intre pe piață chiar de anul acesta, dacă toate demersurile lor pentru obținerea autorizațiilor necesare vor fi aprobate în termen util de autoritățile locale și centrale.

„La vară vrem să curgă berea”, a spus Ovidiu Lupoaie, reprezentantul companiei Dansbeer, care va produce mai multe sortimente de bere nefiltrată – blondă, albă, roșie, neagră.

„Vorbim de o bere de calitate, dar cu un termen de garanție scurt, pentru că e nefiltrată. Nu intrăm deloc în concurență cu Bermas, care produce o bere foarte bună, pentru că ne adresăm unui alt segment de consumatori, cu alte produse”, a precizat  Ovidiu Lupoaie.

Capacitatea de producție a noii fabrici de bere va fi undeva la 800 de litri pe zi.

Reprezentanții societății comerciale nu au dorit să facă cunoscut deocamdată numele sub care se va comercializa marca lor de bere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O fabrică de bere va fi construită în Suceava, vizavi de Iulius Mall.
 Vizualizări articol: 7391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 11 voturi
O fabrică de bere va fi construită în Suceava, vizavi de Iulius Mall5.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei