Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 20 (6730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

I-a înjurat şi ameninţat pe poliţişti cu moartea şi a vrut să scape folosindu-i drept scut uman pe soţie şi copilul minor

Duminică, 28 Ianuarie 2018 (16:15:50)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un individ în vârstă de 32 de ani a creat un adevărat scandal în cursul zilei de sâmbătă, iar pentru a fi încătuşat şi dus la audieri la poliţie a fost nevoie de mai bine de două ore. În acest interval, George Valentin Negru a oferit un spectacol în care şi-a implicat soţia şi copilul minor, pe care i-a folosit drept scut pentru a se apăra de poliţişti.

Totul a plecat de la o banală sesizare venită din partea unei vecine, care a sunat la 112 în jurul orei 14.30, şi a reclamat că mai mulţi câini aparţinând lui Negru sunt un adevărat pericol pentru oamenii din zonă.

Imediat ce i-a văzut pe agenţii veniţi la locuinţa sa, George Valentin Negru i-a înjurat şi ameninţat cu moartea. Unul din poliţişti a folosit spray-ul iritant lacrimogen şi a pulverizat un jet în direcţia agresorului, moment în care bărbatul a scos cuţitul din pantaloni şi s-a îndreptat spre agent cu intenţia de a-l lovi.

Pentru că nu dădea nici un semn că ar avea de gând să se liniştească şi să coopereze cu poliţiştii, aceştia l-au somat şi au scos pistoalele ameninţând că le vor folosi.

A fost momentul în care bărbatul şi-a chemat soţia şi copilul minor, pe care i-a folosit drept scut pentru a se proteja. Având în vedere că situaţia devenise una extrem de complicată şi tensionată, la faţa locului s-au deplasat lucrătorii Secţiei Rurală 4 Poliţie Gălăneşti, dar şi un echipaj de intervenţie rapidă al IPJ Suceava.

În cele din urmă, George Valentin Negru a fost capturat şi încătuşat, iar la controlul corporal, în buzunarul din dreapta față al pantalonilor a fost găsit un cuțit cu lama de circa 10 cm, cuțitul folosit pentru a-i ataca pe oamenii legii.

Sâmbătă seară, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de ieri Judecătoria Rădăuţi a emis pe numele său un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de ultraj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului I-a înjurat şi ameninţat pe poliţişti cu moartea şi a vrut să scape folosindu-i drept scut uman pe soţie şi copilul minor.
 Vizualizări articol: 3623 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
I-a înjurat şi ameninţat pe poliţişti cu moartea şi a vrut să scape folosindu-i drept scut uman pe soţie şi copilul minor1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei