Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 ian 2018 - Anul XXIII, nr. 20 (6730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infracțiuni

Bărbat reținut de polițiști, după o urmărire în trafic. Era băut și avea permisul anulat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O acțiune a polițiștilor din orașele Rădăuți și Vicovu de Sus, desfășurată într-un interval de opt ore în timpul zilei de joi, a dus la identificarea mai multor abateri, din care unele foarte grave. Un bărbat de 36 de ani a fost urmărit de polițiști în trafic și prins după ce autoturismul acestuia a fost blocat, oamenii legii constatând că acesta avea permisul de conducere anulat și conducea autoturismul sub influența băuturilor alcoolice. El a fost trimis în spatele gratiilor pentru 24 de ore, după ce pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere.

Incidentul s-a petrecut în timpul controalelor desfășurate joi, între orele 12.00 și 20.00, în zona celor două orașe și a comunelor din jur, timp în care au fost constatate 6 infracțiuni la regimul rutier și 27 de contravenții, în valoare de 9.570 lei. În jurul orei 13.00, în timp ce conducea autoturismul Opel Astra pe un drum din comuna Gălănești, un bărbat de 36 din comuna Gălănești nu a oprit la semnalul regulamentar de oprire al polițiștilor. Polițiștii au plecat în urmărirea autoturismului, care după circa 1,5 km a fost blocat, iar conducătorul auto imobilizat. În urma controlului documentelor s-a constatat că datele din certificatul de înmatriculare prezentat de șofer nu corespund cu datele autovehiculului, seria de șasiu înscrisă în certificat fiind diferită față de seria șasiului autovehiculului identificat în trafic. În urma efectuării verificărilor s-a constatat că acesta nu este înmatriculat și că numerele aplicate aparțin unui alt autoturism. Totodată, întrucât mirosea a alcool, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o alcoolemie de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus apoi la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge. În urma verificării în bazele de date ale poliției s-a constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere anulat din anul 2012, ca urmare a săvârșirii unei infracțiuni la regimul circulației rutiere. Împotriva lui polițiștii au dispus reținerea pentru 24 ore, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat pentru audieri în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, cu propunerea luării unei măsuri privative de libertate. În urma audierilor, procurorii au decis cercetarea în continuare a bărbatului sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat reținut de polițiști, după o urmărire în trafic. Era băut și avea permisul anulat.
 Vizualizări articol: 2393 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bărbat reținut de polițiști, după o urmărire în trafic. Era băut și avea permisul anulat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei